UFC ponudio Stošiću novu borbu, Darko poručio da je već spreman da se iskupi za poraz!

Neće ga uzdrmati mali pad u Stokholmu

  • 3

Darko Stošić (13-2) spreman je za novi okršaj u UFC-u, čak je dogovoren novi nastup posle poraza u Stokholmu.

Stošić je početkom juna imao drugug borbu u UFC, na Fight Night 153 priredbi u Švedskoj, gde ga je Devin Klark savladao posle tri runde, jednoglasnom odlukom sudija (29-28, 29-28, 29-28).

Tako je prekinut niz Stošića od devet pobeda, a Stošić je svestan grešaka i propusta, bio je previše pasivan i nedostajalo mu je snage i kondicije da trijumfalno privede borbu kraju.

- Naravno, nisam zadovoljan ovim porazom, ali sam se u potpunosti oporavio, nemam nikakvih povreda iz meča i to je dobra stvar - rekao je Stošić za hardcord.com.

- Neću tražiti izgovore za svoj poraz. Klark je imao prednost u kondiciji, naročito pred kraj meča. Lekcija iz ove borbe je jednostavna: moram se još više truditi i sledeći put biću bolji.

Stošić je potom otkrio da se brzo vraća u oktagon.

- Kao što sam već spomenuo, u potpunosti sam se oporavio. UFC je zadovoljan mojim stilom borbe i stoga su mi odmah ponudili sledeću borbu. Mogu vam reći da već znam mesto i vreme svoje iduće borbe i ona će se održati u avgustu.

UFC tada ima četiri događaja, dva su van SAD, a moguće je da ga gledamo još u Kini ili Urugvaju.  Svoj UFC debi Stošić je imao prošle godine u Hamburgu, pobedio je Kimbala u prvoj rundi.

VIDEO - Stošić sa Kro Kapom i Drvišem u klinču: Poslednjih nedelju dana teških priprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirogoj

    24. jun 2019 | 09:08

    Darko, nije to mali pad, to je potencijalno veliki problem jer nisi GRIZAO, nisi pokazao želju da pojedeš protivnika. I sam znaš da se fizička sprema i tehnika/taktika uvežbaju, ali ako nemaš veću želju za pobedom nego protivnik, onda si u problemu. A šta ćeš veći motiv od UFC-a? Napred Darko, napred Srbine!

  • SRLE

    24. jun 2019 | 08:57

    AJMOOOO STOOLEEE...GLAVU GORE...:-):-):-)

  • srba

    27. jun 2019 | 10:57

    Hajde dare napred iskusniji si od nzechukwua. Samo pametno do pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA