≫ 

Nokautiraću nepobedivog Grka: Srpski kik-bokser najavljuje spektakularnu borbu (VIDEO)

Srpski kik bokser kaže da je u odličnoj formi i da je spreman za najveći borilački spektakl u Srbiji 28. juna

  • 0

Domaća publika imaće priliku da bude deo najvećeg borilačkog spektakla do sada u Srbiji. Jedna od najjačih kik boks organizacija na svetu Enfusion u saradnji sa Collison fighting league Serbia donose najveći ispit u profesionalnim karijerama srpskih boraca pred domaćom publikom.

Zoran Grozdanić poznat je po atraktivnim mečevima i brutalnim nokautima a posebno kada su u pitanju borci iz Grčke. Na putu ka osvajanju IPCC pojasa prvaka Evrope deli ga samo jedna prepreka a to je pobeda protiv Grka Nikosa Tasosa upravo na ovom prestižnom turniru u Beogradu.

Zoran Kiza Grozdanić CFL 3 Ovako je izgledao Grk nakon Grozdanićevog nokauta na CFL 3 turniru u Beogradu Foto: Telegraf

- Grk u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nema poraz 13-0 i sada je vreme da se to promeni. Spreman sam, osećam se dobro, nadam se da će se trud konačno isplatiti, da ću iz ovog meča izaći kao pobednik, bez povreda jer će mi to mnogo značiti u nastavku karijere - tvrdi Grozdanić.

Razgovarali smo o taktici pred meč, pesmi koja će ga ispratiti na putu ka ringu, sujeverju ali smo se osvrnuli i na predstojeći UFC meč našeg najboljeg MMA borca Darka Stošića u Americi.

Celokupan video intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Zoran Grozdanić Zoran Grozdanić tokom intervjua u našem studiju Foto: Nikola Tomić

Ukoliko želite da budeo deo najvećeg borilačkog turnira i da pružite podršku našim najboljim borcima dođite u Belexpo Centar 28. juna, požurite jer je ostalo još malo karata.

DODATNI VIDEO: Podsetimo se i kako je izgledao brutalni nokaut Zorana Grozdanića na Collision fighting league 3 u Beogradu

(J.Milivojević/jovana.milivojevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA