≫ 

Rade Opačić: Noga u glavu je najbolja za uspavljivanje (VIDEO)

Srpskog kik-boksera očekuje ispit karijere. Ukoliko pobedi na turniru četvorice u Beogradu, putuje na završni turnir "Enfusiona" u Abu Dabi uz mogućnost osvajanja prve nagrade od 100.000 evra

  • 1

Domaća publika imaće priliku da bude deo najvećeg borilačkog spektakla do sada u Srbiji. Jedna od najjačih kik-boks organizacija na svetu Enfusion u saradnji sa Collison fighting league Serbia donose najveći ispit u profesionalnim karijerama srpskih boraca pred domaćom publikom 28. juna u Belexpo Centru.

Rade Opačić je jedan od najmlađih ali i najperspektivnih profesinalnih kik-boksera u Srbiji. Poznat je po žestokim haj kikovima i atraktivnim mečevima iako je teškaš.

Za meč u Beogradu vredno se spremao u svom kik boks klubu "Sinđelić", pa tvrdi da je i metalno i fizčki više nego spreman da osvoji turnir četvorice. Prvo će se boriti protiv Bugarina Daniela Galabarova.

Rade Opačić

Rade Opačić tokom intervjua u našem studiju Foto: Nikola Tomić

- Moj protivnik je bivši MMA borac pa samim tim ima malo drugačiji stil. Pripreme su trajale dva meseca tokom kojih sam baš naporno trenirao. Siguran sam u sebe, verujem da mogu da osvojim turnir ali ipak idemo korak po korak - tvrdi Opačić.

Omiljeni udarac mu je noga u glavu.

- Za uspavljivanje je najbolja noga u glavu. Može i neka ruka ali noga je bolja - kroz smeh kaže Opačić.

Sa najperspektivnijim borcem pričali smo još o budućim planovima, napornim treninzima, borcima iz regiona ali i o budućem UFC meču Darka Stošića u avgustu u Americi.

Celokupan intervju sa Opačićem pogledajte u video intervjuu na početku teksta.

(J.Milivojević/jovana.milivojevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    25. jun 2019 | 22:14

    Daleko od profi borca trenutno... Za godinu-dve svasta moze biti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA