≫ 

Spasić: Modrice ne postoje nakon meča, za to su zaslužni muški sparing partneri iz kluba (VIDEO)

Međutim, nakon sparinga je druga priča, tada sam poprilično modra - kroz osmeh kaže naša najbolja ali i najlepša kik bokserka Marina Spasić

  • 1

Domaća publika imaće priliku da bude deo najvećeg borilačkog spektakla do sada u Srbiji. Jedna od najjačih kik-boks organizacija na svetu Enfusion u saradnji sa Collison fighting league Serbia donose najveći ispit u profesionalnim karijerama srpskih boraca pred domaćom publikom 28. juna u Belexpo Centru.

Marina Spasić (14:5) važi za jednu od najboljih kik bokserki u regionu. Njen meč je jedini ženski na cardu a protivnica joj je iz Nemačke Irene Sterkel (16:5). Irene je višetruka prvakinja Nemačke u dve organizacije (ISKA, AFSO) a od nedavno je i nosilac AFSO pojasa prvaka sveta... Izrazito je visoka za ovu kategoriju (176 cm) a visinu, odnosno udarce kolenima itekako dobro koristi u borbi.

Marina Spasić Meč Marine Spasić kada je pobedom nad Italijankom na CFL-u osvojila svoj prvi šampijonski pojas Foto: Jelena Calasan

- Nikada se nisam borila sa baš toliko višom protivnicom. Uglavnom su bile više ali ne toliko. Zbog toga moram da budem dinamična, da skratim distancu i nikako ne smem da joj doustim da ona vodi borbu - kaže Marina pred meč.

Vojnički se spremala sa momcima iz kik boks kluba "Sinđelić" a sparing parteri zaslužni su da Marina nakon mečeva retko kada ima neku modricu.

- Često mi to kažu nakon meča: "Pa kako je moguće nemaš modrice na licu, gotovo nigde! Sparingovati sa muškarcima ima svoje benefite ali zato nakon sparinga umem ozbiljno da budem modra. - nasmejano kaže Marina.

Marina Spasić Marina Spasić tokom intervjua u našem studiju Foto: NIkola Tomić

Prvi put u profesionalnoj karijeri boriće se u kategoriji do 57kg a skidanje kilograma nije joj teško palo. Razgovarli smo sa Marinom i o raznim zanimljivostima iz života i profesionalne karijere koje malo ko zna a šta nam je sve otkrila ova prelepa dama sa bokserskim rukavicama saznajte u video intervjuu na početku teksta.

Ukoliko želite da budete deo najvećeg borilačkog turnira i da pružite podršku našim najboljim borcima dođite u Belexpo Centar 28. juna, požurite jer ostalo je još malo karata.

DODATNI VIDEO: Ovako Marina Spasić sparinguje sa muškim delom kluba - brutalan spraing u kik boks klubu "Sinđelić"

(J.Milivojević/jovana.milivojevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA