SMEĆE Soroka nije smeo da dođe ni na merenje, ukočiću zamenu kao kera: Bakočević preti pred borbu!

U svom stilu...

  • 7

Vaso Bakočević nije dočekao merenje sa Maksimom Sorokom, koji je praktično pred borbu u Sremskoj Mitrovici otkazao nastup!

Popularni Crnogorac dobio je novog protivnika koji nije stigao na vaganje, svoj deo tog posla će odraditi naknadno. “Psihopata” je na vagu stao s 82 kilograma, što je ispod gornje dogovorene granice od 84kg.

- Vaganje je završeno. Bio sam čak ispod 84 kilograma. Ne mogu nabiti kile od ove vrućine. Ovaj put sam se vagao sam sa sobom jer protivnik Maksim SMEĆE Soroka nije se pojavio. Otkazao mi je borbu. Hvala Megdanu koji mi je odmah našao zajbližu zamenu u najkražem roku u vidu Uzbekistanca Sultana. Prezime mu ne znam izgovoriti. Sultan od Bruneja, Sultan umjesto Sultana… nije niti bitno. Sve je to isti ku**c. Moj posao je da dođem sutra na event, uđem u ring i ukočim ga šakom kao kera . Pokupim lovu i bežim na more. Hvala svima na podršci, vidimo se sutra u Sremskoj Mitrovici” - napisao je Bakočević nakon službene vage na kojoj se pojavio sa maskom klovna na svom Instagramu.

VIDEO - Bakočević o meču sa slomljenom šakom: Išao sam glavom kroz zid, takav mi je "majnd set"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    27. jun 2019 | 11:15

    Ma Vaso je car. Pogledajte par njegovih duzih intervjua nevezanih mnogo za borbe na jutjubu pa cete se uveriti. Decko je skroz prizeman i realan. On ovo radi iz sprdnje a i da bi prodao borbu. Inace sto se tice mnogih tema decko ima sasvim realne i normalne stavove.

  • UFC

    27. jun 2019 | 10:36

    Inace taj Sultan mu je do sada najsmesniji protivnik u karijeri. Ima skor 11-40. 17 poraza zaredom. Ako ga vaso ne dobije za max 20 sekundi onda je stvarno nikakav.

  • Kursumlija

    27. jun 2019 | 11:38

    Picopevac smiri se, nema te metar i zilet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA