≫ 

Veljko prihvatio poziv za bokserski spektakl na Crvenom trgu: Svi znaju koliko volim braću Ruse!

Ražnatović je prihvatio ponudu iz Moskve i biće jedan od promotera spektakla

  • 5
Veljko Ražnatović Foto ilustracija: Telegraf/ATA Images/Pixabay

Veljko Ražnatović (22) će biti promoter Međunarodnog dana boksa koji će po drugi put biti održan na Crvenom trgu u Moskvi (21. i 22. jul).

Srpski kruzeraš je pozvan od Bokserskog saveza Rusije kao jedan od najperspektivnijih boraca iz ovog dela Evrope, da kao promoter učestvuje na najmasovnijoj i najglamuroznijoj bokserskoj manifestaciji u prestonici najveće zemlje na svetu.

Društvo će mu praviti ni manje ni više nego Roj Džons i Silvester Stalone!

Veljko je poziv prihvatio sa oduševljenjem.

- Ljudi, rečima ne mogu da vam opišem kakva je ovo čast za mene. Svi znaju koliko volim našu bratsku zemlju Rusiju i kakvo mišljenje imam o njihovom boksu. To je vrh u Evropi i sam krem svetskog boksa. Biti deo takve manifestacije je nešto o čemu sam dosad mogao samo da sanjam - rekao je Veljko.

Prvog dana na spektakla na Crvenom trgu u otvorenom treningu se očekuje oko 10.000 dece i mladih čime će organizator pokušati da obori Ginisov rekord. Sledećeg dana na programu je spektakl u profi boksu začinjen mečom za WBA kontinentalnog šampiona između domaćeg borca Fedora Čudinova i Amerikanca Majka Gavronskog.

Ono što Ražnatovića posebno čini srećnim i što, priznaje, u njemu budi tremu je što će biti rame uz rame sa idolom, Roj Džonsom. Pored njih dvojice promoteri su i slavni holivudski glumac Silvester Stalone, popularni Roki, ali i brojni svetski šampioni u profesionalnom i olimpijskom boksu. Naravno, gosti su i svi vodeći ljudi svetskog boksa, menadžer, promoteri i treneri.

- Nikada se ovako nisam osećao. Drhtim, jedva čekam da se sretnem sa Džonsom i Staloneom - opisao je Ražnatović svoju sreću.

Podsetimo, on iz dosadašnjih sedam mečeva ima isto toliko pobeda, od čega četiri nokautom.

VIDEO: Veljko Ražnatović u prvoj rundi nokautirao Hrvata Petra Mrvalja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA