Bivši šampion koji zbog "jezika" mora da stane u red: Poarije, Ferguson, pa tek onda Mekgregor

Irski borac želi revanš sa Rusom koji ga je isprašio prošlog oktobra, ali će morati da čeka

  • 0

Konor Mekgregor zbog povrede leve šake ne može još uvek da se vrati u oktagon i to će uraditi krajem godine, ali će i nakon toga da sačeka na borbu sa Habibom Nurmagomedovim.

Prvi izazivač Rusa u lakoj kategoriji je Toni Ferguson. Nurmagomedov će imati još posle i pre Fergusona jer hoće da vrati pojas od Dastina Poarijea, privremenog šampiona.

Ova borba je zakazana za sedmi septembar u Abu Dabiju na UFC 242, a nakon toga Habib želi tuču sa Fergusonom sa kojim je iz različitih razloga četiri puta otkazivan susret.

Tako se Mekgregoru neće ispuniti želja da revanš sa Nurmagomedovim dobije kao borbu na svom povratku i moraće pre toga da se potrudi, a Dejna Vajt prvi čovek UFC rekao je da je i Horhe Masvidal trenutno preveliki zalogaj za Irca.

Masvidal je prošlog vikenda za pet sekundi pobedio Bena Askrena, što je bio najbrži nokaut u istoriji UFC.

Da podsetimo, Mekgregor je prošle godine vređao Nurmagomedova, prozivao mu porodicu i verske običaje, na šta Rus nije reagovao pre borbe, ali je sav bes tokom nje iskalio na Ircu, kome se osvetio "dug jezik" marketinški trik koji mu je uz munjevit udarac i doneo milione.

VIDEO - Habib: Biću godinu dana diskfalifikovan zbog meča sa MekGregorom, ne znam šta ću posle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA