≫ 

Stošić šokiran u oktagonu: Tukao rivala u međunožje, pa poražen na poene! (FOTO) (VIDEO)

Srbina skupo koštali nedozvoljeni udarci

  • 20
Darko Stosic Foto: Tanjug/AP

Srpski UFC borac Darko Stošić poražen je u duelu poluteške kategorije od Nigerijca Kenedija Nzečukvua, i to nakon što su mu sudije oduzele dva boda zbog višestrukog udaranja rivala u međunožnje!

To je bio ključan detalj borbe, neopreznost je skupo koštala našeg borca koji je čak tri puta, u svakoj rundi po jednom, pogađao protivnika tamo gde nikako nije smeo, a što se po pravilima sankcioniše.

Stošić je u prvoj rundi za opasan udarac samo opomenut jer je procenjeno da nije bilo namere, ali je sankcionisan u naredne dve pošto je na isti način dva puta pokušao da onesposobi Nigerijca.

Darko Stosic Foto: Tanjug/AP

Nije Stošiću pomogla činjenica da je odlično ušao u meč i snažnim udarcima naterao rivala u defanzivu, u nastavku je izgoreo u želji da reši meč i napravio je greške koje su ga i odvele u poraz.

Na kraju, nakon velike borbe, pobeda je pripala Nigerijcu na poene, po rundama 29-26, 29-26, 28-27, i to mu je bio prvi trijumf u oktagonu!

Pogledajte i reakciju našeg borca nakon proglašenja pobednika, malo je reći da je bio zatečen odlukom sudija da pobedu pripišu Nigerijcu.

Darko Stosic Foto: Tanjug/AP
Darko Stosic Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    3. avgust 2019 | 23:49

    Brate srbine kad ti ameri dele pravdu mozes biti 3 puta bolji i izgubit....

  • Pfc

    4. avgust 2019 | 00:09

    Steta dobar momak a vezao dva poraza ne daj se stole!

  • Aleksandar

    4. avgust 2019 | 03:32

    Svaka čast Stoletu na borbi! Imao je pobedu u džepu...Posle prve runde je imao prednost na bodove, ali greška su bili oni udarci u međunožje...Prvi put opomena, ajde desi se, jer je visok lik, nezgodan fizički, ali desi se, što znači da drugi put opasno paziš gde plasiraš low kick-ove, koji su stalno bili, a ono se desi i drugo i treće međunožje...To ga je koštalo pobede, barem na decision, jer ga je dobijao na bodove...Posle oduzimanja bodova ga je mogao spasi jedino neki nokaut ili submission, ali se to nije desilo i eto...Velika šteta, jer Stole i te kako ima potencijala...Šteta za 2 izgubljene borbe u UFC-u na decision, gde su izgubljene nekako neubedljivo...Nisu protivnici bili druga liga, nego na sličnom nivou, ali...Kondicija je nekako i dalje slabija, iako je Mirko i CroCop Team tu...Jeste bolja u odnosu na pre, ali mora biti još bolja! I fali nekako eksplozivnosti kao pre...Nekako je mnogo "mirniji" sada, nema tolike eksplozivnosti...Stole valjda ima ugovor na 4 borbe u UFC-u, trenutno je negativan skor 1-2, tako da...pun gas i pripreme za narednu borbu, da bude neki lep TKO/KO, kako bi bilo barem 2/2 i ponuđen novi ugovor, inače u suprotnom, biće Bellator, KSW, FFC i slično...Samo napred, Stole! Verujemo u tebe! Bori se do kraja! Dokaži se i pokaži da pripadaš UFC-u! Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA