≫ 

Odbio viski od Mekgregora, pa dobio pesnicu u lice: Irac pobesneo posle "neoprostive" uvrede (VIDEO)

Poznati borac potpuno izgubio kontrolu

  • 7
Foto: youtube/v=I-u1B-pPl_c

UFC zvezda Konor Mekgregor opet je u centru pažnje, još jednom zbog ponašanja koje nema nikakve veze sa onim što bi on kao sportista trebalo da predstavlja -  viteštvo i fer borbu.

Prgavi Irac je pokazao mračnu stranu svog karaktera, bio je prilično uvređen zbog činjenice da gost jednog paba nije želeo da proba viski koji on proizvodi (Proper Twelve), pa ga je tresnuo pesnicom u lice!

Nasilnički ispad Mekgregora datira iz aprila, a tek ovih dana se pojavio na internetu.

Na njemu se jasno vidi kako Mekgregor ulazi u raspravu sa starijim muškarcem za šankom, a potom ga udara levim krošeom. Dvojica muškaraca u pratnji UFC borca odmah su ga izvukla napolje, dok je napadnuti čovek ostao u stolici, pošto je izdržao snažan udarac u lice.

Policija je pokrenula postupak protiv tabadžije, a kako se kasnije saznalo, još jedan razlog što je Mekregor nasrnuo na pomenutog čoveka jeste provokacija potonjeg, koji mu je poručio da "mu je drago što je izgubio borbu sa Nurmagomedovim". Tu je već svađa otišla daleko.

To je još više izbacilo iz takta Irca, koji je dotle već bio iritiran jer pomenuti lokalac nije želeo da, poput većine u pabu, proba njegov viski, i to pod izgovorom da je loš, što je i rekao Mekgregoru u lice.

VIDEO: Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    15. avgust 2019 | 14:31

    Kukavica obična, a plakao je i molio Nurmagomedova da ga ne tuče mnogo, plakao kad ga je Mejveder prebio kao dete, tapkao svaki put...beda, i takva bagra dobija tolike pare. Udara mučki sa ledja starca koji ima preko 60-65 godina...bednik.

  • Realno

    15. avgust 2019 | 16:57

    Irci su skroz ludi...Čak je Frojd rekao da jedino za njih Psihoanaliza ne može da se uradi...Mu.a do poda ima čiča,rekao šta je mislio i sasuo mi sve u lice...Lud narod

  • Paja

    15. avgust 2019 | 21:12

    Sta bre izigrava ovaj picopevac Mecdonald!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA