Šok u MMA svetu: Nurmagomedov najavio penziju!

MMA borac planira da se penzioniše uskoro

  • 1
Khabib Nurmagomedov Foto: tanjug/AP

Šampion u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov je nedavno upisao svoju 28. pobedu nad Dastinom Poarijeom, a prema pisanju britanskih medija planira da stane na brojci 30-0.

Do sada niko nije mogao da izađe na kraj sa njegovim elitnim nivoom rvanja na parteru, pa niko nije mogao ni da ga pobedi u 28 borbi.

- Za Habiba je 30 borbi i isto toliko pobeda dosta. A što se tiče poslednje odbrane titule, tu bismo naravno voleli da se ta borba održi u Moskvi - rekao je Habibov otac Abdulmanap za ruski Tas.

S druge strane, Konor Mekregor je već najavio da mu nije problem da se revanš sa Nurmagomedovim održi u Moskvi, ali je problem što mu ponestaje vremena, ako je najava Habibovog oca tačna.

Posle Poarijea, Toni Ferguson je naredni izazivač Nurmagomedova, a njih dvojica su već nekoliko puta bili "u redu" za borbu, otkazivanu zbog raznih razloga.

- Videćemo kako će se stvari odvijati, kada Habib bude hteo da se bori i ako Toni hoće borbu. On je sledeći izazivač i ako iz bilo kog razloga Toni ne bude hteo da iskoristi priliku ili ne bude hteo da se bori u tom trenutku, onda ćemo videti šta dalje. Konor jeste logičan izbor, a i mnogi navijači bi to voleli da vide - rekao je Dejna Vajt, prvi čovek UFC posle UFC 242.

VIDEO - Habib iskulirao klinca zato što navija za Barsu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA