≫ 

Krvavi Fjuri ''preživeo'' onaj udarac u 3. rundi, spreman je za blokbaster u februaru (FOTO) (VIDEO)

Britanac na pravi način najavio revanš sa Vajlderom

  • 2
Tajson Fjuri Foto: AP/Tanjug

Britanski bokser Tajson Fjuri preživeo je ''krvavo kupanje'' na početku meča protiv Šveđanina Ota Valina i jednoglasnom odlukom sudija dobio je ovu borbu u Las Vegasu!

Kralj Cigana, kako Fjurija zovu, je imao velikih problema u 3. i 4. rundi posle jednog udarca Valina koji mu je rasekao desnu obrvu.

Dok se udarac dogodio u trećoj, Fjuri je kompletnu četvrtu deonicu proveo u borbi sa krvlju koja je curila iznad oka.

Tajson Fjuri Foto: AP/Tanjug
Tajson Fjuri Foto: AP/Tanjug

Na kraju, uspeo je da dobije Valina koji je pre ovog meča imao skor od 20:0. I to na ovaj način, odnosno poenima sudija: 116-112, 117-111, 180-110!

Sledeći je na redu Deontej Vajlder s kojim će Fjuri boksovati u martu naredne godine, a biće to ''rimeč'' one borbe iz decembra prethodne godine kada nije bilo pobednika.

Podsetimo, Fjuri je čak dva puta bio nokautiran, ali su sudije odlučile da bude nerešeno. verovatno i zbog ta dva poemnuta nokauta, jer je Britanac prethodno dominirao u 10 od 12 rundi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diaz

    15. septembar 2019 | 09:40

    Revans sa Vajlderom je 22 februara. A Fjuri u prvoj borbi nije bio nokautiran dvaput jer je to nemoguce. Nokautiran mozes biti samo jednom jer posle nokauta znaci da nema dalje, znaci da si "aut". 2 puta je bio na zemlji i to se zove nokdaun jer je oba puta ustao na vreme.

  • Milorad

    15. septembar 2019 | 23:43

    Idi begaj! dva opasna boksera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA