UFC svet u transu: Da li je to Konor Mekgregor objavio kada i gde se ponovo bori?

Poslednji put je u ringu odmerio snagu protiv Habiba Nurmagedova

  • 5

Konor Mekgregor je zagolicao maštu svojih fanova i ljubitelje MMA borbi širom sveta objavom na svom protilu na Tviteru, gde je sa samo nekoliko reči sve bacio u trans.

On je samo napisao "Dablin, 14. decembar", što su mnogi shvatili kao datum i vreme kada će se vratiti u UFC.

Irac je nedavno poručio da želi ponovo da se bori u UFC-u, pa su mnogi ovu šifrovanu poruku Mekgregora shvatili kao njegov povratak u oktagon.

Nedavno je Mekgregor imao oštre prepirke sa Habibom Nurmagomedovim, kome je ponudio revanš u Moskvi, ali je očigledno odbijen, jer smatraju da prvo mora nekoga da savlada, da bi dobio priliku za revanš.

Takođe, Mekgregor raspravljao se i sa Dastinom Poirierom, kojeg je Habib savladao u odbrani titule u Abu Dabiju pre nešto više od nedelju dana, pa nije isključeno da upravo oni odmere snage u Dablinu i da to bude zagrevanje za najiščekivaniji UFC revanš u istoriji.

VIDEO: Kako je naš najpoznatiji MMA borac otišao u penziju: Nekad sam nad ljudima izvodio “giljotinu”, a danas sadim cveće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    16. septembar 2019 | 09:42

    Sta god da on napise ne treba uzimati za ozbiljno.

  • ime

    16. septembar 2019 | 09:09

    Njegovo penzionisanje i vraćanje iz penzije uopšte više nije vest.

  • Deki

    16. septembar 2019 | 15:03

    I onda dodje Habib i vrati ga na fabricka podesavanja. Odavno je ovaj zreo za putujuci cirkus, da po seoskim vasarima zabavlja publiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA