≫ 

Brutalno nokautiran trener najbolje hrvatske bokserke: Sav je slomljen ležao u lokvi krvi!

Bašir Ali je samo želeo da se uveri da li rivalka ima protipsan broj kilograma, a dobio je nokaut

  • 0
Bašir Ali Printskrin: Youtube

Skandal na službenom merenju uoči meča najbolje hrvatske bokserke Ivane Habazin i Klarise Šilds za titulu šampionke u verziji WBO i WBC u supervelter kategoriji.  Napadnut je brutalno i nokautiran Ivanin trener Bašir Ali.

Njega su odmah prevezli helikopterom u drugu bolnicu, slomili su mu ne znam što sve ne  - kazala je za RTL Ivana Habazin.

Luka Kukina, čovek za odnose sa javnošću Ivane Habazin kaže kako je sve počelo tako što je Klarisa Šilds išla, pre službenog merenja na vagu da vidi hoće li proći.

- Bašir je išao gledati koliko ima kilograma, a njena sestra histerično  je počela da viče na Bašira da se pomeri i mahala je rukama oko njegovog lica.

- On je onda ipak otišao, a nju su odvukli. Odvukli su ju na drugi sprat i bilo je mirno nekih 5 do 10 minuta - kazao je Kukina za RTL.

Ipak, onda s epojavio neki čovek:

- Mislio sam da će se početi derati ili nešto, nisam ni pomislio da će ga udariti s leđa, Bašir ga nije ni video i pao je, a ovaj je valjda još zakoračio prema njemu i ja sam ga uhvatio i odgurnuo.

- On je stao u boks stav prema meni. I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. Ali, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unazad i pustio ga. Video sam da Bašir dole leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali hitnu pomoć i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao večnost, kazao je za RTL Luka Kukina.

(Telegraf.rs/novilist.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA