≫ 

Svetski bokserski šampion isprevrtao ferari i sa teškim povredama završio u bolnici!

Erol Spens junior je šampion velter kategorije sa 26 pobeda od čega 21 nokautom

  • 6
Errol Spence Foto: Youtube/CBSDFW, Tanjug/AP

Erol Spens junior, svetski šampio u boksu, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću kada se zbog velike brzine isprevrtao kolima na putu.

Spens nije nosio pojas za vezivanje,  pa je izleteo iz vozila i zadobio težepovrede. Na sreću, nije bilo drugih vozila u blizini, pa je u nesreći učestovao samo Ferari Erola Spensa, a mediji u SAD prenose da se nesreća dogodila u 03 časa ujutru u Dalasu.

Automobil je totalno uništen, a Spens se nalazi na intenzivnoj nezi u bolnici u Dalasu.

Erol Spens Junior Foto: Guliver/Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Spens junior je nepobeđeni šampion sa 26 pobeda od čega 21 nokautom i trenutno je IBF i WBX velter šampion sveta. Spens je u martu odbranio titulu šampiona sveta pobedivši Majkija Garsiju jednoglasnom odlukom sudija nakon 12 rundi u Arlingtonu, Teksasu.

Meču je prisustvovalo više od 47 hiljada gledalaca, ali su mahom bili razočarani prilično jednostranom borbom, tokom koje je dominirao protiv Garsije. Dvojica sudija meč su bodovala rezultatom 120:108, a jedan 120:107, što dosta govori o odnosu snaga među konopcima.

- Ja znam da boksujem, znam da se krećem, ali ključ je u pameti. Boks je jedna slatka nauka umnog nadmetanja, a Majkiju sam veoma zahvalan što je prihvatio borbu - rekao je tada Spens Junior.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snajka

    10. oktobar 2019 | 17:08

    Žao mi za ferari

  • Kompleksaši

    10. oktobar 2019 | 17:36

    Jel ima neki bokser da nije svetski prvak u nekoj kategoriji i da na neki pojas?Kod njih je izgleda ko na izlozbi pasa,svako dobije neki pehar na kraju a ovde izgleda pojas...

  • TMT

    10. oktobar 2019 | 16:49

    Borio se neki dan protiv Sona Portera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA