Milica Mandić bronzana u Sofiji: Srpkinja sve bliža trećim Olimpijskim igrama

Dobar rezultat, mogla je i do finala

  • 0
Foto: Tekvondo klub "Galeb"

Srpska tekvondoka Milica Mandić (+67kg) osvojila je bronzanu medalju na Gran pri turniru u Sofiji i osvojila 14,4 poena za renking na olimpijskoj listi sa koje samo šest najboljih takmičarki odlazi u Japan.

Na putu do postolja Milica je redom bila bolja od Katarine Batili iz Obale Slonovače, Engleskinje Rebeke Mogovan i Francuskinje Solen Avulet, da bi u borbi za finale

izgubila od Kineskinje Šuin Ženg.

Trener Milice Mandić, i ostalih naših reprezentativaca, Dragan Jović istakao je važnost novih bodova koje je naša zlatna olimpijka osvojila u Sofiji.

Foto: Tekvondo klub "Galeb"

- Fokus prebacujemo na Bari i novi G4 turnir, te na kraju na finalni GP posle kog će sve biti poznato. Mislim da će se Milica sa ovim poenima pomeriti za jedno mesto naviše u renkingu - objasnio je Jović.

U slučaju da Milica zadrži trenutno šesto mesto na listi, otići će na svoje treće Olimpijske igre posle Londona 2012. i Rija 2016. godine.

- Zadovoljna sam i srećna što se ponovo nalazim na postolju na ovakvom turniru. Imala sam četiri teška meča i drago mi je da se video napredak u nekim stvarima koje sam vežbala - rekla je Mandićeva.

Video: NORMALNA DEVOJKA Ovako izgleda dan lepe Tijane Bogdanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA