≫ 

MMA noć šampiona na Spensu: Serbian Battle Championship 25 - Revenge!

Glavna borba večeri je u poluteškoj kategoriji između dve legende

  • 0
Serbian Battle championship

Foto: SBC

Velika dvorana novosadskog Spensa 07. decembra 2019. biće dom najvećem internacionalnom MMA spektaklu koji smo imali priliku da vidimo u našoj zemlji i regionu prethodnih godina.

Prava noć šampiona, sa renomiranim učesnicima iz svih krajeva sveta, održaće se pod patronatom jedne od najcenjenijih evropskih MMA organizacija - Serbian Battle Championship (SBC). Dvadeset i peta SBC priredba obećava istorijski sportski događaj o kojem će se dugo pričati.

SBC 25 - Revenge! sastavljen je od velikog broja internacionalnih MMA duela najviše svetske klase, od kojih bi svaki pojedinačno mogao da predvodi najveće svetske i evropske turnire.

Najavljeno je čak pet borbi za prestižne SBC šamponske pojaseve, koji su se pokazali kao najbolja preporuka i najbrža ulaznica za najveće svetske MMA pozornice - UFC, Bellator, PFL, itd.

Glavna borba večeri biće revanš za pojas SBC šampiona u poluteškoj kategoriji, između dve legende svetskog MMA - aktuelnog šampiona, koji je nastupao na svim velikim svetskim turnirima, iz Brazila, Majkla "Big Rig" Falkaa, i izazivača, hrvatskog borca sa najviše UFC nastupa iza sebe, Igora "The Duke" Pokrajca.

Serbian Battle championship

Foto: SBC

Pojas u lakoj kategoriji, do 70 kilograma, braniće jedna od najvećih svetskih nada, predstavnik legendarne brazilske Chute Boxe akademije, Džekson "Tortora" Loureiro, protiv domaćeg borca, iskusnog i renomiranog ratnika iz Beograda, Slobodana "Limp" Maksimovića.

Vlasnik šampionskog pojasa u velter kategoriji, Bugarin Vladislav Kančev, po prvi put će braniti svoju titulu u Novom Sadu, protiv neporaženog profesionalca iz Brazila, Maksa Denera Vieire. Jedan od najboljih domaćih boraca koji je karijeru pre regionalne scene gradio na najjačim priredbama u Engleskoj, Miro Jurković, boriće se za upražnjenu SBC titulu u srednjoj kategoriji protiv svetskog prvaka u brazilskoj džiju-džici, iz Brazila, Manoela Fernandesa Neta.

Za naslov najboljeg borca u muva kategoriji gledaćemo vrhunski brazilsko-ruski okršaj iskusni profesionalac Žoridson "Fein" Reis de Souza iz Brazila boriće se protiv neporaženog dagestanskog fenomena, sa najvišim odličjima na svetskim kombat sambo takmičenjima, Magomedgadžija Šanavazova.

Pored ovih pet šampionskih duela videćemo još veliki broj borbi najviše svetske klase u kojoj će stasati novi šampioni i internacionalne MMA zvezde.

Serbian Battle championship

Foto: SBC

Jedan od najvećih domaćih potencijala, neporaženi prospekt novosadskog Family Fight Teama, Predrag Bogdanović, imaće ispit karijere protiv renomiranog brazilskog borca, majstora parterne borbe, Laerte "Midnight" Silve. Ruski ratnik sa adresom u Srbiji, Kiril Tropinin, odmeriće snage u SBC heksagonu sa jednim od najtalentovanijih brazilskih boraca nove generacije, Lukason Ananijasom. Beskompromisni borac iz Beograda, Nenad Avramović, imaće najveći test dosadašnje karijere protiv iskusnog borca najvišeg svetskog renomea, predstavnika legendarnog American Top Teama, iz Sjedinjenih Američkih Država, Marsela"Mela" Alfaje. Svima poznato ime domaće MMA scene, Nemanja Uverić, vraća se u borilište protiv iskusnog ratnika iz Brazila, Žan Felipea Presetesa Dos Santosa.

Bivši SBC šampion u lakoj kategoriji, iz FFTa, Nemanja "Sledgehammer" Kovač, ukrstiće rukavice sa renomiranim brazilskim protivnikom Antonijom "Negom" Paulom. Jedna od najvećih MMA nada iz Hrvatske, beskompromisni Mario Žgela boriće se protiv čuvenog borca iz Brazila, Živaga "Gibe" Franciska.

Glavni preduslov za dugogodišnje uspešno poslovanje, pogotovo na internacionalnom nivou, jesu neprekidan rad, maksimalna požrtvovanost, konstantne inovacije i vrhunski kvalitet - to je ono što najbolja MMA organizacija kod nas godinama neguje, a rezultati i međunarodno priznanje rastu svakom novom manifestacijom. Dakle, u Novom Sadu, 07. decembra, očekuje nas sportski događaj globalnih razmera, sa kvalitetom dostojnim najvećih svetskih MMA pozornica - istorijska manifestacija koja će naš borilački, kao i sport uopšte, podići na još viši nivo, a ljudima u našoj zemlji približiti vrhunsku organizaciju i ovaj najbrže rastući sport na svetu u još većoj meri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA