≫ 

MERIDIANBET NA KSW Vaso Bakočević, Džoker Ilić i MMA šou u Zagrebu

Odbrojavanju je došao kraj - sve je spremno za KSW i pravi borilački spektakl u "Areni" u Zagrebu, a Meridian sport biće na licu mesta

  • 1
KSW

Foto Meridian/ Nenad Aleksić

Već ste navikli na naše brojne ekskluzivne priče, pa će tako biti i ovom prilikom. Ekipa Meridian TV-a verodostojno će vam preneti sve detalje sa KSW spektakla u Zagrebu.

Naravno, u centru pažnje biće asovi kao što su Vaso Bakočević i Aleksandar Ilić "Joker". Njihove intervjue i očekivanja uoči borbi možete da pogledate na Meridianbet Jutjub kanalu i našem portalu.

Vaso Bakočević ide na Borisa Mankovskog, koga odlično poznaje i, kako sam kaže, pravi je trenutak da se nađu jedan naspram drugog.

Poznato je da je Vaso beskompromisan borac i kvota na njegovu pobedu je prava poslastica, čak 3.10! "Psihopat" protiv "Tasmanijskog đavola", regionalne zvezde i MMA na Balkanu - haos je zagarantovan.

KSW

Foto Meridian/ Nenad Aleksić

Prestonica Hrvatske biće poprište još jednog velikog okršaja između srpskog MMA borca Aleksandra Ilića Džokera i neporaženog Poljaka Cezarija Kešika.

Snažni Džoker važi za blagog favorita, pa Meridianbet njegov trijumf vrednuje kvotom 1.80. Pohvalio je i klupskog druga Vasa za koga veruje da ima životnu šansu.

Naravno, uveren je i u svoju pobedu, jer kako kaže, drugačije mozak ne može da mu funkcioniše.

U Zagrebu će biti i sjajni Erko Jun, koji će odmeriti snage sa poljskom legendom Marijušom Pudžijanovskim.

Meridainbet je sponzor Vasa Bakočevića i Aleksandra Ilića, tako da ćemo biti uz njih u Zagrebu i čeka vas mnoštvo zanimljivih priča.

Nema sumnje da nas na KSW očekuju zanimljive borbe, a zatim se šou seli u "Štark arenu" koja će u decembru biti poprište "Megdana".

KSW 51 BORBE U ZAGREBU

Kašubovski - Rakas

Mankovski - Bakočević

Erslan - Rodrigez

Pejić - Tores

Pribiš - Krušić

Simanski - Janičić

Račić - Stasjak

Ilić - Kešik

Pudžijanovski – Jun

Delija - Tompson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA