≫ 

"Vraćam se iz penzije": Flojd Mejveder objavio veliku vest, UFC oduševljen!

Dosad neporažena legenda boksa poručuje da će 2020. godine ponovo da se bori

  • 4
Mekgregor, Mejveder boks meč

Foto: AP/Tanjug

Jedan od najbogatijih sportista današnjice i legendarni bokser Flojd Mejveder, koji u karijeri ima skor od 50 borbi i isto toliko pobeda (ako računamo i onu protiv Konora Mekgregora, za koju mnogi smatraju da ne može da bude u rangu profi borbi), najavio je povratak iz penzije.

Mejveder je poslednju borbu imao upravo protiv Mekgregora 26. avgusta 2017. godine, kada je slavio tehničkim nokautom u 10. rundi.

Nakon toga se penzionisao, a isto je uradio i irski UFC borac. Međutim, među njima nikada nije prestalo prepucavanje, pa su mnogi tražili revanš ili novu borbu, ali pod UFC pravilima u oktagonu, umesto bokserskih.

Pominjalo se da bi Mejveder mogao da se bori i protiv Habiba Nurmagomedova, a nema sumnje da bi taj meč takođe doneo stotine miliona na njegov i ovako ogroman bankovni račun.

Samo od borbe protiv Mekgregora Mejveder je zaradio 275 miliona dolara, a interesovanje za novu borbu protiv Irca, ili protiv novog UFC šampiona bilo bi još veće, pa bi i novac bio još veći.

 
 
 
View this post on Instagram

#Repost @FloydMayweather: Coming out of retirement in 2020A post shared by ufc (@ufc) on

 

Mejveder je uz fotografiju gde stoji sa bokserskim rukavicama poručio: "Vraćam se iz penzije 2020. godine".

Nije pomijao ni ime protivnika, ali je dovoljno bilo to što je UFC profil na Instagramu "repostovao" njegovu sliku da počnu spekulacije protiv koga će se boriti i da će to biti neko od boraca iz UFC sveta.

A to mogu biti samo dvojica - Konor Mekgregor ili Habib Nurmagomedov.

Video: Nurmagomedov izazvao Mejvedera, pa govorio o sudaru titana koji sledi

Partizan danas (18.00) dočekuje Javor, ali će mislima sigurno biti u Holandiji, gde će sledeće nedelje biti ključnu bitku za evropsko proleće. I pored toga, veliki je favorit, a kvota da će savladati Ivanjičane bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Javor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. novembar 2019 | 12:16

    Zna i on da će da uzme stotine miliona a da se ne preznoji...u boks meču nijedan borac iz UFC nema nikakve šanse sa profesionalnim bokserom, a kamoli sa takvim šampionom kao što je Mejveder. Sa Mekgregorom se bukvalno igrao a da se nije preznojio, kad mu je dosadilo nokautirao ga je kao dete.

  • Naelektrisan

    22. novembar 2019 | 09:21

    Pakjao ljudi,samo Pakjao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA