≫ 

Konor Mekgregor se konačno vraća u oktagon: UFC zakazao spektakularnu borbu!

Vreme je da vidimo da li je za "staro gvožđe"

  • 4

Najveća MMA zvezda današnjice, Konor Mekgregor, vraća se u UFC oktagon posle godinu dana!

Potvrđeno je da će "lajavi" Irac nastupiti na UFC 246 18. januara u Las Vegasu, a rival će mu biti iskusni Donald „Kauboj“ Seron.

Informaciju su preneli brojni američki mediji, čeka se samo još zvanična potvrda UFC-a, a meč će se organizovati u velter kategoriji do 77 kilograma. Biće to treći Mekgregorov nastup u ovoj kateogoriji, uglavnom je nastupao u onoj do 77kg.

Sa druge strane je veteran sa skorom 36-13, koji je u poslednjem meču poražen u septembru od Džastina Gejdžija.

Mekgregor ima 31 godinu, visok je 175 centimetara, a skor u profi MMA borbama u karijeri mu je 21-4, dok je u UFC imao 9-2.  Izgubio je od Nejta Dijaza i Habiba Nurmagomedova, što mu je prilično poljuljalo status i ugled u UFC svetu. Mekgregor nije slavio u meču u toj promociji od 2016. godine, više se posvetio marketinškim aktivnostima, ali je bilo jasno već dugo da mu je i za to potrebna nova borba.

Video: Surova priprema Habiba za meč: Pliva uzvodno u hladnoj reci

Marselj je u sve boljoj formi, proradio je i Nemanja Radonjić, i tim s Velodroma večeras (20.45) protiv Bresta ima priliku da se učvrsti na drugoj poziciji. Kvota na keca je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj - Brest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Batica

    29. novembar 2019 | 09:54

    idemo kuboooooj !!!

  • Diaz

    29. novembar 2019 | 16:51

    Stilski mislim da je Kauboj odlican protivnik za Konora. Kauboj sporo pocinje i najbolji je u kasnijim rundama, dok je sa Konorom obrnuto. A Konor ima tu ubitacnu levicu koja je na 170 tj na welteru jos jaca nego na lakoj tj pero kategoriji.. Tako da Konor ima velike sanse da zavrsi to u prvoj rundi, drugoj najkasnije.. Sve nakon toga ide u korist Kauboju, jer ce se Konor sa tolikom kilazom umoriti. Ali moja predikcija je Konor nokaut u 1 rundi.

  • UFC

    29. novembar 2019 | 17:19

    Ako Konor pobedi sve je interesantnije. Iako ga bas i ne volim ovako, gledacu ga svaki put kad se bori. On je realno UFC i MMA generalno digao na neki visi nivo, nekako ga je on najvise popularizovao. Ako on ovu borbu izgubi onda je to to od njega. Onda ce biti isti scenario kao sa Rondom Rauzi, a to ne bi bilo dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA