≫ 

Habib žestoko prozvao Mekgregora, Irac će da "poludi": Neka se bije u nižoj ligi sa gubitnicima!

"Resetovao ga je na fabrička podešavanja", pa sada postavlja uslove

  • 6
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov rekao je da Konor Mekgregor neće moći da "uskoči" i bori se sa njim za titulu prvaka lake kategorije u UFC, čak i da Mekgregor pobedi Donalda "Kauboja" Seronija na UFC 246, 18. januara naredne godine.

Habib je tom prilikom i ponizio irskog borca koga je propisno isprebijao na UFC 229 oktobra prošle godine. Prvi čovek UFC Dejna Vajt rekao je da Mekgregor verovatno ima svoju računicu zašto se u velter kategoriji bori protiv Kauboja i da želi da "udari" i na Nurmagomedova.

Računicu za to svakako ima i Vajt koji bi okrenuo veliku svotu novca na revanšu spektakla.

- Mislim da je Kauboj izgubio sedam ili osam, od poslednjih deset borbi, a onaj drugi ulazi u četvrtu godinu bez pobeda. Iznenađen sam što je Vajt rekao da ako Konor pobedi Seronija, a ja Tonija Fergusona, da će biti revanša. Ja odlučujem s kim ću sledeće da se borim. Da bi se borio sa mnom, prvo mora da smanji težino do 70 kilograma, da onda pobedi u deset uzastopnih borbi kao što sam ja uradio i onda ćemo razmisliti o revanšu - objasnio je ruski borac iz Dagestana.

- Za sada može da se bori sa nižom ligom boraca koji gube sedam od deset borbi u kategoriji do 77 kilograma, ali ako misli da zaslužuje pojaseve lake kategorije... pa, ja sam šampion tako da se to neće desiti, ne brinite - dodao je Nurmagomedov.

On ima zakazanu odbranu titule u lakoj kategoriji u aprilu na UFC 249 kada će u oktagon sa njim ući Toni Ferguson.

Video: Habib ranom zorom trenira u pesku, žestoko isprozivao spavalice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rampage

    14. decembar 2019 | 16:41

    Pa šta ga je prozvao , dečko je samo izneo činjenice

  • TMT

    14. decembar 2019 | 19:50

    Habib je skroman i sve al samo na recima. Kako on kaze ne bori se zbog para vec zbog nasledja (legacy). Pa kakvo je nasledje boksovati sa Mejvederom i imati skor 0-1 a zaraditi 50+ miliona dolara? Ako je to nasledje je ne znam. Dokaz koliko su zeljni para je taj sto su se uopste i upletali u konverzaciju sa Mejvederom.

  • UFC

    14. decembar 2019 | 19:01

    Habib se boji velter kategorije kao djavo krsta. Taj ce se pre povuci sada nego se popeti na 77 tj welter. Pre par godina umalo nije umro zbog skidanja kila ali eto. Habib nije lik koji ce da rizikuje ili da bilo kome da bilo kakvu prednost. Taj npr nikad ne bi dosao u Brazil da se bori sa nekim Brazilcem. A sto se tice revansa sa Konorom Habib se tu nista ne pita vec ljudi oko njega. Ovo da mu ne da revans je samo da bi UFC digao cenu. Kad vide kakve ce brojke Konor da uradi sad za UFC 246 itekako ce Habibov tim dati revans. Previse su Habib i Abdulmanap zeljni para da bi priustili sebi da im takva prilika promakne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA