Transformacija Konora Mekgregora posle zatvora, tuča, optužbi za kokain i seksualno napastvovanje!

Deluje da je nikad mirniji pred UFC 246 u kojem će odmeriti snage protiv Donalda Seronea

  • 27

Konor Mekgregor se u nedelju ujutru po centralnoevropskom vremenu vraća u oktagon! Prvi put posle brutalnog prebijanja koje je doživeo od Habiba Nurmagomedova 6. oktobra 2018. godine.

Prgavi Irac će odmeriti snage protiv Amerikanca Donalda Seronea u Las Vegasu na UFC 246, ali ovoga smo pred borbu videli drugačije njegovo izdanje u odnosu na ono koje je prikazivao pred dvoboj protiv Dagestanca.

Mekgregor je jedna od najkontroverznijih sportskih figura današnjice, ali deluje da je za sada potpuno koncentrisan na povratak u oktagon.

Protiv Seronea je na suočavanju oči u oči bio nikad mirniji i pokazao je mnogo respekta prema popularnom Kauboju.

To nije bio slučaj pred borbu protiv Habiba Nurmagomedova, koga je vređao na nacionalnoj i verskoj osnovi i omalovažavao ga je na svakom koraku, ali mu se ovaj osvetio tokom borbe.

Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Habib Nurmagomedov pravi polugu na vratu Konoru Mekgregoru; Foto: Tanjug/AP

Ta borba donela je Mekgregoru probleme i van ringa, jer i pred samu okršaj protiv Dagestanca ulazio u ozbiljan sukob s njim i članovima njegovog tima. Pred UFC 223 u Njujorku je izveo napad na autobus na kojem je povređeno nekoliko boraca, zbog čega je čak i privođen.

To je bio samo deo skandala koji prate Mekgregora poslednjih godina...

Hapšenje zbog napada na autobus sa borcima u aprilu 2018. godine nije bio jedini slučaj da je sa lisicama na rukama uvođen u policijsku stanjicu.

Takođe, bio je na sudu i zbog tuče ispred paba u Dablinu, kada je udario Desmonda Kia u glavu zbog čega je kažnjen sa 1.000 evra. Tuča se dogodila 6. aprila, kada je Mekgregor promovisao svoj viski koji je brendirao "Proper 12" i udario Kia zbog toga što je odbio njegov viski.

Takođe je u ranim jutarnjim časovima u Majamiju u martu 2019. godine uhapšen zbog sukoba sa jednim fanom koji je pokušavao da napravi njegovu fotografiju. Mekgregor mu je oteo telefon, a zatim ga polomio, i kamere su to zabeležile. Zbog toga je kasnije priveden i kažnjen sa 12.000 evra.

Tada su se pojavile glasine da je bio član društva koje je uživalo u hedonizmu i prekomernoj upotrebi kokaina, te da je zbog toga postao agresivniji nego inače, pa je često ulazio u sukobe sa običnim ljudima na ulici.

Kruna svega bile su optužbe, koje je objavio Njujork Tajms, da je seksualno napastvovao ženu u jednom hotelu u Dablinu u decembru 2018. godine, što je njegov PR tim odmah demantovao.

Ipak, poslednjih meseci deluje da je Mekgregor nikada mirniji i da je skoncentrisan na povratak u ring. Deluje nikada snažnije i "napucanije", ali je i najkorektniji prema rivalu pred sam meč, što nije karakteristično za njega, jer je "treš tok".

Duel Konora Mekgregora i Donalda Seronea na programu je u noći između subote i nedelje, a očekivan početak je posle četiri ujutru po vremenu u Srbiji.

Video: Biće krvi: Konor i Donald licem u lice pred UFC 246

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    16. januar 2020 | 15:29

    Uf..brutalnog... pa nije baš tako. Habib samo davi protivniken , a ovaj bije...

  • Pp

    16. januar 2020 | 16:13

    Cirkuzant i idiot bez mozga, protiv svakog ozbiljnijeg protivnika je predao i molio da ga ne tuče mnogo. Primer kako pare uzimaju najveći šoumeni i budale a ne pravi borci. Mejveder koji je u 5-oj decenije života se igrao sa njim kao sa detetom.

  • Diaz

    16. januar 2020 | 17:37

    @Pp Protiv svakog ozbiljnijeg protivnika je predao? Konor je 9-2 u UFC. Izgubio je samo od Nejt Diaza koji ima skor 20-12 i upravo za kojeg se moze se reci da je izgubio od svakog ozbiljnijeg protivnika i izgubio je od Habiba nakon 2 godine alkohola, kokaina i neposvecenosti sportu. Pero kategoriju je POCISTIO. Pobedio je Alda koji je bio neporazen 10 GODINA, popeo se kategoriju iznad i priredio najbolji performans u istoriji borbe za titulu RAZVALIVSI Edi Alvareza i postavsi prvi istovremeni sampion u dve kategorije. Ljudi izgleda zaboravljaju ko je Konor Mekregor. To kakav je on kao osoba ne menja cinjenicu da je jedan od najboljih boraca na svetu. Nisam ni ja neki njegov fan ali postujem sve sto je uradio u sportu i on je poslednja osoba koju mozes da degradiras kao borca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA