≫ 

Brutalan povratak Konora, u 40. sekundi je patosirao Seronea za 2. najbržu pobedu karijere!

Konor odmah patosirao Seronea!

  • 18

UFC spektakl godine odigrao se u Las Vegasu! Posle predugog čekanja, u oktagon se vratio Konor Mekgregor, i to u duelu proiv Donalda Seronea, pa je ovo bio prvi njegov meč posle poniženja koje mu je priredio Habib Nurmagomedov u oktobru 2018. I to kakav, u 1. rundi je došao do pobede i rekorda!

Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Biilo je 2018. jasno da je Konoru potrebno mnogo vremena i truda da bi povratio UFC tron, delovao je bespomoćno protiv Habiba i više je bio okrenut marketinškim aktivnostima, pa je zato mnogo uložio u ovaj meč. Zbog duge pauze su zapravo mnogi i trljali ruke - finansijski momenat je bio vrhunski za organizatore, svetske zvezde poput Tajsona Fjurija, Toma Brejdija i Metjua Mekonahija nisu žalile novac da budu u prvim redovima krcate hale u Las Vegasu.

Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Donald Serone je u oktagon ušao u crnim kaubojskim šeširom, Konor je bio veran zastavi Irske pred centralnu borbu UFC 246 večeri.

Donald Serone, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Ipak, kada je počela borba, zapravo se i završila, jedan hed-kik Konora je bio dovoljan da uzdrma Kauboja, posle čega je Irac sve završio, Serone nije bio u stanju da se vrati!

Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Čim je primetio Konor da se Serone zaljuljao od udarca nogom u glavu, nasrnuo je na rivala, bacio ga na kolena i rafalom udaraca pesnicama u glavu sve okončao, srušivši protivniku sve što je gradio i spremao više od godinu dana!

Sve je bilo gotovo za 40 sekundi - Konor je na spektakularan način došao do druge najbrže pobede u karijeri i poslao poruku UFC svetu da je spreman za revanš sa Habibom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    19. januar 2020 | 09:12

    Moze da bije ove kauboje, ali docice mu opet Habib, pa ce da se sakrije opet u misijoj rupi...

  • Anti-bot

    19. januar 2020 | 09:34

    Idiotskog li "sporta".

  • Yxx

    19. januar 2020 | 09:31

    Sve namesteno doci ce ti habib bice posle plakanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA