≫ 

Seroneova baka završila u Konorovom zagrljaju, pa otišla da uteši prebijenog unuka!

Kakav epilog!

  • 2
Donald Serone, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Donalds Serone muški je podneo poraz od Konora Mekgregora u Las Vegasu, a sve mu je lakše palo kada je došla baka da ga uteši.

UFC 246 veče obeležio je Konor pobedom u 40. sekundi brobe, bio je nemilosrdan od starta, a posle meča, pretučeni Serone je smogao snage da prokomentariše duel.

Učinio je to uz osmeh, a onda je došla i baka da ga zagrli i izljubi. Štaviše, džentlmenski je postupio i Mekgregor, koji je zagrlio gospođu, izvinjavajući se što je ovako moralo da se završi.

Donald Serone, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

- Nikad nisam video ništa slično onom udarcu ramenom. Bio sam dezorijentisan, onda je napravio korak nazad, krvario sam i dobio udarac u glavu. Ali volim ovaj sport i ovo me neće zaustaviti - poručio je Serone.

U publici su bili još supruga i sin Seronea, a blistala je i Konorova izabranica, trljaće i ruke - Mekgregor će od ove borbe zaraditi oko 80 miliona funti, kada se saberu prihodi od UFC-a i velikih sponzortava, pošto ga ovaj trijumf ponovo vraća na veliku scenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    19. januar 2020 | 08:06

    Napraviše Ameri i od ovog sporta kečere i rijaliti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA