≫ 

Vodoinstalater na ivici gladi sada je milioner kojem se divi svet: Ovo je Mekgregorova životna priča

Mesečno je zarađivao 188 evra, koje nije zaboravio ni danas, kada ne zna šta će sa milionima

  • 25
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

 Konor Mekgregor u glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu ekspresno je, za 40 sekundi, pobedio Amerikanca Donalda Seronea, i tako došao do zarade koja se meri desetinama miliona evra. Ovaj poslednji meč ostvarenje je sna za čoveka koji je svojevremeno bio beznadežan slučaj i vodoinstalater na ivici gladi.

Popularni Notorius Men pravi je skandal majstor kada je reč o borbama na osnovu kojih zarađuje, vozi se privatnim avionima i uživa u luksuzu o kakvom veći deo planete može samo da sanja.

 
 
 
View this post on Instagram
Hello id like to order some competition please I don't have anyA post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

I danas, pored priča o njegovim avanturama, Mekgregor važi za uzornog supruga i oca koji je sa svojom izabranicom Di Devlin prošao put od "trnja do zvezda". Zanimljivo, kako je i sam često isticao upravo mu je ona pomogla i stala iza njega kada su živeli u mestu nedaleko od Dablinu sa samo 188 evra mesečno koliko je iznosila socijalna pomoć za nezaposlene.

Devlin ga je bodrila, verovala u njega doj je vežbao u teretani i pokazala da se iza uspešnog muškarca zaista krije i uspešna žena koja je siromašnog vodoinstalatera pretvorila u svetsku facu i koja je postala deo svetskog žet seta. On je samo jedan od mnogih koji je iz totalne bede, napornog rada, posle mnogo znoja uspeo da se izdigne i ostvari dečački san u koji je samo on verovao.

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Valentine’s Day my Queen ❤️A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Već kao sedamnaestogodišnjak počeo je da radi i pomaže mami. Ustajao je u 5 sati ujutru, radio 12 sati i nije bio zadovoljan sa svojim životom jer radio je na, kako je opisivao, na hladnom, mračnom i vlažnom mestu.

- Bilo je to teško vreme. Nisam voleo svoj život. Nije me zanimalo da budem vodoinstalater - govorio je.

Kasnije, kada se obogatio, u znak sećanja na taj period ,napravio šah od cevi za vodu.

Težak period nikada nije zaboravio, a i danas kada ima milione zna odakle je počeo i dobro pamti kada je rešio da prati svoj san i postane UFC borac. Porodica se naravno nije slagala sa tom idejom, ali on nije odustajao.

- Biće ti žao kada postanem milioner - rekao je ocu kada je ima 25 godina.

Otisnuo se u svet i postao prvi Irac koji je uspeo. Zanimljivo, pre prve borbe u kojoj je zaradio oko 60 hiljada dolara, stigao mu je ček na 188 evra koji je bio vid "vodoinstalaterske socijalne pomoći". Po tih 188 evra kasnije je nazvao svoju jahtu. Ostalo je istorija.

 
 
 
View this post on Instagram
The 188.A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Danas, Mekgregor svojoj ženi i i mališanima koje ima može da priušti lagodan i udoban život.  Prateći svoj san, samo u poslednjem meču protiv popularnog Kauboja je zaradio oko 80 miliona evra, u svakoj od 40 sekundi koliko je meč trajao, inkasirao je oko 2 miliona evra. takođe, ima ugovor sa Ribokom vredan oko 5 miliona evra, kao i svoj brend viskija. Sve u svemu, pored toga što je na Forbsovoj listi najplaćenijih sportista sveta, uspešan je u biznisu.

Sve to postigao je za 6 godina i dokazao svima da jedan vodoinstalater može da dostigne sve.

 
 
 
View this post on Instagram
This week's profit.A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 
 
 
View this post on Instagram
Enjoying the World Cup final in Russia. A truly amazing spectacle!A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Birthday Queen Dee from your two big beasts. We love you Mammy👸🏽❤️A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodo instalater

    19. januar 2020 | 13:17

    Svi vide samo pare a kako je došao do njih to samo on zna , krvave su to pare treninzi 3 - 4 puta na dan pa ti neko lomi kosti u ringu pa dijete la ovo is Ono . U svakom slučaju su teško zarađene pare bez kojih može sutra da ostane samo ako se povuče .

  • UFC

    19. januar 2020 | 16:13

    Samo neko ko ne prati MMA ce pisati takve gluposti da je namesteno. MMA NA OVOLIKOM NIVOU SE NE NAMESTA LJUDI. I takodje samo neko ko ne prati MMA nece postovati Konora i govoriti da nije dobar borac. Mozete da ga ne volite ali radije cete gledati njega nego smaratora Habiba kojeg verovatno volite ukoliko mrzite Konora. Radije cete gledati Konora kojeg mrzite nego Habiba kojeg kao volite.

  • baki

    19. januar 2020 | 13:48

    Ja volim ljude koji su ostali normalni i skromni i nakon zaradjenih miliona ali (ovaj tesko da je ikada i bio normalan) jer to su pravi iskreni Bozji ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA