Mekgregora čeka najveća borba u istoriji UFC: Dana Vajt otkrio detalje spektakla!

Posle pobede Irca nad Seroneom sasvim je jasno da je sledeći duel revanš sa Nurmagomedovim

  • 4
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor

Foto: Tanjug/AP

"The Notorious" Konor Mekgregor se vratio u oktogon nakon više od godinu dana i poraza od Habiba Nurmagomedova, a prvom pobedom u tri godine ponovno je na korak od borbe za pojas.

Mekgregor je za 40 sekundi nokautirao Donalda Kauboja Seronea na UFC 246.

Predsednik UFC-a Dana Vajt nakon meča je otkrio šta je sledeće za Mekgregora:.

-Uvek ima neko zanimljiv za Konor, uvek neko želi da se bori s Konorom. Šta ima najviše smisla? Pre borbe s Habibom, Konor je imao puno ličnig problema i povreda, opsednut je s tim revanšom, zna da nije bio dobar.

Habib je još uvek neporažen, govorimo o njegovom MMA nasleđu... Nakon ovog večeras i s Habibovom slavom nakon prve borbe s Konorom, to će biti meč kao Ali - Frejzer.

Konor Mekgregor i Habib Nurmagomedov

Foto: instagam.com

- To je borba koju treba dogovoriti. Borba s Masvidalom ne nudi titulu. Habibu je ta borba važna za njegovo nasleđe. Ako ima pobedu protiv Mekgregora, pobedi Fergusona i opet Mekgregora, može u penziju s 30 godina i s pobedama protiv najvećih - objasnio je Vajt i naglasio.

- Nurmagomedov - Mekgregor će biti najveća borba u istoriji kompanije i ovog sporta. Puno je mogućih kombinacija, puno toga ima smisla, ali moram videti što on želi. Mislim da želi borbu sa Habibom i spreman je da čeka. I ja bih voleo videti Konora u tri borbe do kraja godine, voleo bih ga videti i protiv Masvidala, ali borba Mekgregora i Habiba bila bi velika za njihovo nasleđe i sport - dodao je Vajt.

Konor Mekgregor, Habib Nurmagomedov, UFC 229

Foto: AP/Tanjug

U UFC-u već razmišljaju i o lokaciji velikog revanša.

- Možemo tu borbu napraviti bilo gde. Na stadionu u Dalasu, u londonskoj O2 Areni, Madison Skver Gardenu u Njujorku. Videćemo šta ima najviše smisla. Moskva ne dolazi u obzir. Las Vegas obično ima najviše smisla kada se radi o tako velikoj borbi, ali nažalost Habib nije fan Vegasa.

Pitanje je i hoće li uspeti nagovoriti Habiba na revanš s Konorom jer je Dagestanac u nekoliko navrata rekao da Irac treba tek da zasluži borbu za pojas pobedama u kavezu.

- Habib je bogat, ima preko 50 milona dolara. Ali nikad nije odbio borbu. On to ne radi, nije njegov stil. On mrzi Mekgregora i Mekghregor mrzi njega - rekao je Vajt.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi doneo viski na konferenciju za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    19. januar 2020 | 16:18

    Habib je nedavno izjavio da Konor treba da dobije 10 borbi zaredom da zasluzi revans. To je apsolutno neizvodivo u ovom trenutku tako da jasno je da Habib time kaze da nikad ne bi dao revans Konoru. U prevodu nikad mu ne bi dao ponovo priliku da ga pobedi. A to je ocigledno jer zna da bi se ovaj put borio sa skroz drugim Konorom.

  • Ufc

    19. januar 2020 | 16:54

    Khabib is the greatest champ!

  • mihajlo

    19. januar 2020 | 15:41

    Champ champ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA