Stošić vezao 3. poraz, UFC budućnost pod znakom pitanja: Srušio je Hila 6 puta, ali je nos nastradao

Premalo udaraca je uputio Darko!

  • 13
Darko Stošić

Foto: Twitter.com

Nije uspeo Darko Stošić da dođe do pobede u najvažnijem okršaju svoje MMA karijere, naišao je na daleko boljeg Džamahala Hila, koji je posle dve vrhunske prve runde jednoglasno proglašen za pobednika nove UFC borbe.

Posle ovakvog epiloga, budućnost Darka Stošića u UFC svetu je pod velikim znakom pitanja, a ova borba otvorila je UFC 166 veče u Raliju u Severnoj Karolini.

Ovaj meč je doneo veliki pritisak Stošiću, on nije uspeo da se izbori sa time, poražen je u prethodne dve borbe i pobedom bi ponovo pridobio poverenje UFC organizacije da bi mogao da se uključi u borbu za veća dela.

Neporaženi Hil je inače debitovao, i to pošto je ugovor zaradio u "Contender series", a brzo je reagovao na agresivan početak Stošića.

 

Pokazao je veliku raznovrsnost i ekspresno je ukrotio našeg borca udarcima u telo i glavu, izbegavao je vešto i refleksno svaki odgovor, čak je prevazišao i rušenje.

Stošić ga je na kraju treće runde oborio, ali je Hil munjevito ustao i vratio dominaciju. Nastradao je i Stošićev nos, što je našeg borca omelo u koncentraciji.

Sve to bilo je dovoljno za 29-27 u tri odluke u korist Hila, a Darko je upisao šest rušenja, ali je imaoa dvostruko manje udaraca u glavu i višestruko manje u telo.

Darko ima 1-3, ali možda mu primer Franka Kamača bude prilika da se istorija ponovi. Ovaj borac je bio u sličnoj situaciji, ali je dobio novi ugovor.

Video: Stošić ne voli starlete, ali traži pravu ženu i želi sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K1

    26. januar 2020 | 10:21

    Svaka cast , opet treba stici do Ufc gde su tu sve Zveri, svako svakog moze da pobedi.. Gledao sam nocas mec, mng je pasivan bio.. Bez odrane, eskivaze...samo je stajao I spremeo bombu da baci da resi u jedan udarac I kad ga baci promasi ispuca svu snagu, ali nmz to protiv onog lika koji kao da je od gume, koji je mng brz.. Dare opet bez kondicije.. Taktika losa, tehnika nista.. Sad se vidi da nije problem bio u Mirku.. Trebao je on da se spusta kategoriju nize do 84 kg.. Tu su borci njegove visine.. Tu bi I mozda imao vise sansi.. Al sta bi bilo kad bi bilo sad jbg.. DARE Svaka cast na ucescu I ovo je veliki uspeh!

  • bonžita matadore

    26. januar 2020 | 11:13

    Vrhunski mma borci su spoj inteligencije, kondicije i snage, sva tri faktora su ključna i moraju biti na vrhunskom nivou. Za Stošića u prethodnim mečevima sam mislio da samo nema dobrog stratega i da se ne lažemo kondicije, posle ovog dvoumim se između toga da nije naručito inteligentan i toga da ne može da izdrži pritisak treme pa se pogubi, kako god, strategija mu je očajna, sve vreme nešto čeka, prima udarce, mislim da se i protivnik iznenadio koliko ne uzvraća udarce pa se još dodatno aktivirao i slao udarce konstantno... žao mi je momka, dobra je duša ali ipak mu tu nije mesto, i bez stratega neke stvari bi morao raditi po osećaju, šteta, da je pružio bar nešto pa da se očekuje produženje ugovora, ovako, moraće da potraži neku drugu organizaciju i da preživljava ako planira od toga da živi.

  • febo

    26. januar 2020 | 10:39

    Vrati se ti bato za srbiju,jel znas kolko ima splavova u beogradu(za cuvanje i reketiranje),neces se ti leba najesti u americi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA