Vrele vežbe MMA lepotice: Trening u tangama tokom karantina

Belator devojka Valeri Lureda podelila video u kom je do "izražaja" došla njena sestra Natali

  • 0

Atraktivna MMA takmičarka Valeri Lureda, koja je početkom 2019. godine potpisala za Belator, nedavno je privukla pažnju javnosti zbog seksi video snimka koji je objavila iz karantina!

Valeri je snimak iz dvorišta okačila na svom Instagram storiju, a za oči je "zapala" njena sestra Natali koja u tangama radi vežbe.

I Natali se takođe bavim sportom, i to tekvondoom koji je bio primaran i za Valeri pre nego što se odlučila za MMA.

Ona je majstor tekvondoa, nosilac četvrtog dana crnog pojasa, a bila je i članica Olimpijskog tima u Americi. Njeno poslednje veliko takmičenje u ovom sportu bilo je Svetsko prvenstvo 2017. godine gde je poražena u prvom kolu rezultatom 24 : 02.

Nije uspela da ostvari zapažene rezultate u tekvondou, a glavni razlog je taj što se borila u seniorskoj kategoriji do 67 kg sa svega 163 cm visine. U ovoj kategoriji su uglavnom više devojke koje drže distancu u borbi i ne dozvoljavaju da im se priđe.

Osim što se bije u ringu, Valeri radi i kao model zbog atraktivnog izgleda u koji se možete uveriti u fotografijama ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA