≫ 

Mekgregor se nudi da bude zamena Nurmagomedovu za meč sa Fergusonom za UFC 249

Iako Dejna Vajt nije doneo konačnu odluku, pričalo se da bi Dagestanca trebalo da zameni Džastin Geatje, ali je sada i Irac u igri

  • 2
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Trener irskog MMA borca Konora Mekgregora, Džon Kavano, nagovestio je da bi "Notorious" mogao biti last-minut zamena za borbu protiv Tonija Fergusona i spasiti događaj UFC 249. koji bi trebalo da bude održan 18. aprila.

Šef UFC-a Dejna Vajt nemilosrdno se držao nade da se borba u lakoj kategoriji za titulu između Nurmagomedova i Fergusona, koja je zakazana za 18. april, neće peti put otkazati, ali sada je to već izvesno. Zato je ponuđeno Fergusonu da se bori sa Geatjeom, ali se čeka konačna odluka.

Međutim, sada se i Konor ubacio u igru.

Podsetimo, Nurmagomedov se trenutno nalazi u svojoj Rusiji, tačnije u Dagestanu, nakon što je napustio Sjedinjene Države verujući da će se borba voditi u inostranstvu, jer je pominjan Abu Dabi, kao lokacija.

Emirates UFC 242 Foto: Tanjug/Ap

Zatvaranje američkih granica zbog pandemije koronavirusa znači da Nurmagomedov ne može da se vrati u SAD, a takođe ne kože da napusti ni Rusiju, koja je zatvorila granice takođe.

UFC je u potrazi za alternativnim mogućnostima da spasi borbenu kartu, a zvezda srednje kategorije Horhe Masvidal, bivši kandidat za laku titulu Dastin Porije i Justin Gaetje su u kombinaciji da bi se sastali sa Fergusonom u oktagonu.

Pogledajte galeriju fotografija sa poslednje borbe Konora Mekgregora protiv Donalda Seronea

A sada je trener UFC-ove zvezde Mekgregora, zadirkivao da bi njegov borac možda mogao istupiti i boriti se protiv Fergusona 18. aprila.

Habib Nurmagomedov, Toni Ferguson, Dejna Vajt Foto: AP/Tanjug

Odgovarajući na tvit Ariela Helvanija na pitanje da li se Ferguson treba suočiti sa Getjeom ili čekati Habiba, Kavana je napisao: 'Možda postoji treća opcija ...'

Mekgregor je poslednji put bio u akciji u januaru kada mu je bilo potrebno svega 40 sekundi da pobedi Donalda Seronea u borbi.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    1. april 2020 | 17:48

    Mozda grešim, ali mi smrdi ova priča...

  • Marko

    2. april 2020 | 11:46

    Khabib se uplasio da izgubi borbu i dobije prvi poraz ili od fergusona ili conora jos sve na ovu pricu menadzer njegov stalno kenja k njegovoj penziji za koju godinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA