≫ 

Svi da sede kod kuće, a Habib treba da se bori? Izgleda da nema ništa od spektakla godine

Obratio se putem Instagrama

  • 1
Khabib Nurmagomedov Habib Nurmagomedov Foto: tanjug/AP

MMA borba godine kako je mnogi nazivaju između Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona mogla bi da bude odložena i peti put, a nakon što je Rusija zabranila sve letove van zemlje.

Sada se oglasio i Habib koji je trenutno u Dagestanu, a obratio se fanovima na Instagramu.

- Biti kod kuće u karantinu i čitati reakcije ljudi na moju borbu... Čini se da bi čitav svet trebalo da bude u karantinu. Vlade svih država, zvezde širom sveta pozivaju ljude da ostanu kod kuće i slede preporuke kako bi se smanjilo širenje virusa, a Habib je jedini koji je oslobođen svih obaveza i tu je da zastupa slobodnu volju i trenira i leti svetom, sve radi borbe?

- Sve razumem i definitivno sam više uznemiren od vas što se tiče odlaganja borbe. Imao sam niz planova posle borbe, ali to sada ne mogu da kontrolišem. Najveće zemlje i najveće kompanije današnjice su šokirane događanjima, svaki dan situacija se neočekivano menja. Ali Habib bi ipak trebalo da se bori, da li je to ono što mislite? Pazite na sebe i stavite se u moje cipele - napisao je Nurmagomedov na Instagramu.

Borba između njega i Fergusona trebalo je da se održi 18. aprila, ali posle ove objave definitivno je pod znakom pitanja, pa će verovatno morati da se dogovara nova, i to po šesti put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    2. april 2020 | 04:20

    A juce je pricao kako je Rusija zatvorila granice i kako ne moze da izadje iz Rusije i kao to je razlog zasto ne moze da se bori. Sad kad je saznao da su privatni letovi i dalje dopusteni i da moze da izadje iz Rusije ako zeli odmah menja pricu i vadi se kako trebaju svi da ostanu kuci zbog virusa. On jednostavno ne zeli da se bori sa Tonijem i to je to. Iako mislim da bi on Tonija pobedio itekako mislim da ce sve da uradi da izbegne borbu cim i nesto najmanje iskrsne. Verovatno se oseca da se nije dovoljno spremio za Tonija ili oseca da nece napraviti kilazu ili se eventualno nada da ce Toni da prihvati borbu sa Gejcijem i da ce da izgubi pa da se ta borba definitivno nikad ne desi. Ko zna, mozda se i povredio, ali je povreda neka glupa ali opet njemu dovoljna da otkaze borbu pa mu je glupo da kaze da je to razlog i sad se vadi na sve ostalo. Zao mi je samo Tonija jer je puko brdo para na ovaj kamp spremajuci se za Habiba i na kraju opet nista. A Habib ima milione njemu 100 hiljada dolara ni tamo ni vamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA