≫ 

Ferguson izvređao Konora i Habiba: Tvrdi da se Nurmagomedov plaši borbe i da zato otkazuje

  • 5
Khabib Nurmagomedov Foto: tanjug/AP

Toni Ferguson kritikovao je Habiba Nurmagomedova, koji je najavio otkazivanje borbe na UFC 249 u SAD.

Najavio je Nurmagomedov da je blizu otkazicanja borbe protiv iskusnog 36-godišnjeg borca zbog širenja korona virusa, što je revoltiralo Fergusona.

- Mislim da je Habib znao da ću hteti da se borim, uplašili smo ga. Imao je priliku da se vrati iz Abu Dabija, ovo je drugi put da smo ga ovako pogodili, ovo mu radim već osam godina. Ja sam najamni ubica, Habib i Konor trče sa repom između nogu, kao psi. Trčao sam sa ljubiteljima pasa, ali oni nisu ni psi, oni su dve pi..e. Rekao sam Habibu da ću obrisati pod njegovom kapom - poručo je Ferguson.

Nurmagomedov ima 28 pobeda i nijedan poraz u MMA, Ferguson ima 25 pobeda i tri poraza.

Inače, njihova borba je četiri puta otkazana, a ovo je peti pokušaj da se meč organizuje.

Bilo je nekoliko improvizacija sa time čim je krenuo talas korona virusa, šef UFC-a Dejna Vajt je najavio da će se meč ipak održati bez publike na bezbednoj lokaciji, ali i dalje ništa nije zvanično potvrđeno.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. april 2020 | 10:38

    Tako je lajao i Konor pa je popio davljenje.

  • Marko cg primorje

    2. april 2020 | 07:59

    Psi laju karavani prolaze

  • UFC

    2. april 2020 | 12:01

    A juce je pricao kako je Rusija zatvorila granice i kako ne moze da izadje iz Rusije i kao to je razlog zasto ne moze da se bori. Sad kad je saznao da su privatni letovi i dalje dopusteni i da moze da izadje iz Rusije ako zeli odmah menja pricu i vadi se kako trebaju svi da ostanu kuci zbog virusa. On jednostavno ne zeli da se bori sa Tonijem i to je to. Iako mislim da bi on Tonija pobedio itekako mislim da ce sve da uradi da izbegne borbu cim i nesto najmanje iskrsne. Verovatno se oseca da se nije dovoljno spremio za Tonija ili oseca da nece napraviti kilazu ili se eventualno nada da ce Toni da prihvati borbu sa Gejcijem i da ce da izgubi pa da se ta borba definitivno nikad ne desi. Ko zna, mozda se i povredio, ali je povreda neka glupa ali opet njemu dovoljna da otkaze borbu pa mu je glupo da kaze da je to razlog i sad se vadi na sve ostalo. Zao mi je samo Tonija jer je puko brdo para na ovaj kamp spremajuci se za Habiba i na kraju opet nista. A Habib ima milione njemu 100 hiljada dolara ni tamo ni vamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA