≫ 

Recite mi gde da dođem da se bijemo? Habib ima novu poruku za Fergusona i hejtere koji ga prozivaju

Dagestanac se još jednom oglasio iz domovine

  • 3
Khabib Nurmagomedov Foto: tanjug/AP

Američki MMA borac Toni Ferguson nije imao milosti prema Habibu Nurmagaomedovu i Konoru Mekgregoru koje je isprozivao i nazvao kukavicama koje se plaše okrašaja s njim.

Ove prozivke stigle su u svetlu najave UFC šampiona Nurmagomedova da se njihov meč planiran za 16. april ipak neće održati. Isprovociran prozivkama, Dagestanac se danas ponovo oglasio na svom Instagram profilu.

- Umoran sam od tih Habib odgovora. Od kraja decembra sam u borbenom modu. Spremam se fizički, mentalno, sparingujem, prilagođavam kilažu. Sa čitavim timom sam leteo u Ameriku. Proveo sam 40 dana tamo, čekao. Kada je sve zatvoreno odleteo sam za Abu Dabi i potom se vratio u Dagestan - rekao je Habib.

- Hajde, recite mi gde mogu da letim? Gde ćemo da se bijemo? Spreman sam da se pojavim tamo. Niko mi ne odgovara, svi ćute. Ako neko priča, mora da ima argumente za svoje tvrdnje. Recite mi samo gde da doletim? Hajdemo u Belorusiju, ali Toni neće moći tamo jer ga Amerikanci neće pustiti. Isto je i sa Rusijom. Zato sedite kući i čekajte da ovo prođe. Slušajte šta vam kažu naučnici, lekari i vlade. Bolje da preživimo ovo svi kod kuće - zaključio je Habib.

Video: Habibov otac organizovao borbe dece sa medvedima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diaz

    2. april 2020 | 21:17

    Nigde ne treba da letis vec cekaj 18ti da UFC vidi kako i sta a do tada ne otkazuj borbu samo zato sto si se opustio nadajuci se da ce oni vec da otkazu.

  • Pobegao

    2. april 2020 | 20:51

    Pobegao batica iz amerike, pa sada galami kad zna da meca nece biti... Mogao je sa timom.da bude tamo, ali vuna kico...

  • Honor

    3. april 2020 | 07:34

    Ti se druze ne bijes, vec davis samo... Najdosadniji borac ikada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA