≫ 

Grupno su je silovali, MMA je spasio od pakla, a sada danima kači gole fotke na Instagram

Van Zantova, zajedno sa suprugom, drugačije doživljava karantin od ostalih

  • 10
Pejdž Van Zant Printskrin: Youtube/Sports Illustrated Swimsuit

Američka UFC takmičarka Pejdž Van Zant poslednjih nekoliko dana nalazi se u centru pažnje svetske javnosti zbog fotografija koje kači na Instagramu tokom karantina.

Zajedno sa svojim mužem Ostinom Vanderfordom, inače bivšim MMA borcem, Pejdž se fotka gola i "materijal" kači na društvene mreže, uz "umetničju" obradu fotografije tako da se genitalije ni na koji način ne vide.

Dok jedni osuđuju njeno ponašanje, drugi smatraju da je to sasvim normalno s obzirom na to da je Pejdž najatraktivnija UFC takmičarka, kao i da nema ništa vulgarno u njenim fotkama.

Mnogi možda i ne znaju, ali Van Zantova iza sebe ima težak život koji je obeležen silovanjem. I to kada je imala 14 godina, a sve to je otkrila 2018. godine kada je izdala autobiografiju pod nazivom ''Rise: Surviving the Fight of My Life."

- Napili su me. Pokušala sam da se odbranim, ali kao da sam bila zakucana za pod. Bila sam svesna, ali mi je telo bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali nisam mogla ništa da učinim. Nisam mogla da se oduprem, samo sam čekala da se to što pre završi - počela je Pejdž svoju ispovest.

Sve se dogodilo na jednoj zabavi, a u silovanju su učestvovala nekolicina momaka. Međutim, Pejdž je nakon silovanja trpela psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na "grupnjak".

Silovatelji su "preko noći" postali junaci, a ona laka devojka. U knjizi je otkrila i da je uzimala pilule dok se ne onesvesti, jer nije imala želju za životom. Takođe, promenila je prezime.

Rođena je kao Pejdž Sleten (Paige Sletten), ali su je u školi prozvali Pejdž Slaton (Paige Slutton) što je aludiralo na to da je d**lja. Otuda je postala Van Zant.

- Znala sam pred kućom da pronađem obešene kondome za drvo, kao ukrase za Božić. To zlostavljanje mi je bilo najgore i zbog toga sam se odlučila za knjigu kako bih možda nekom pomogla - rekla je svojevremeno i dodala da joj je MMA spasio život.

Nekoliko meseci kasnije, odnosno u momentu kada je izdala knjigu, Van Zantova je odlučila da "uloži u sebe" i ugradila je silikone. Na taj način je definitivno postala jedna od najseksi takmičarki.

- Ja sam žena. Oduvek sam želela da imam ovakve grudi. Pošto nikada nisu narasle, odlučila sam da ih kupim.

Pejdž se u međuvremenu udala za Ostina,  a u januaru je trebalo da učestvuje u najseksi UFC borbi ikada sa Rejčel Ostovič u ringu.

Međutim, Rejčel je proživela veliku tortutu kada je brutalno pretučena od strane supruga Arnolda Berdona koji je, takođe, UFC borac.

Video: Prelepa Julija se borila sa tigrom, pa postala nepobediva u ringu: Nosim ožiljke kojih se svi plaše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    6. april 2020 | 16:33

    Devojci koja je bila napastvovana ili silovana je zadnje na pameti da stavlja gome slike da svi vide, to joj nije ni u malom mozgu, rodjako nemoj nas praviti budalama,

  • draleRS

    6. april 2020 | 17:24

    a druga strana bi imala drugaciju pricu

  • Dejan

    6. april 2020 | 18:06

    Ovako nešto treba u doživotni karantin !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA