≫ 

U kuću MMA "mašine" je upao provalnik i prestravio ga: Usledila je najžešća tuča u životu borca!

U oktagonu sve može da se planira, i taktika i napad, ali kada se on desi u vašoj kući, sve se menja

  • 7
Foto: Printscreen Youtube

Američki UFC borac Entoni "Lajonhart" Smit morao je da opravda svoj nadimak iz oktagona kada mu je u kuću u nedelju oko četiri ujutru upao nezvani gost.

Provalnik je ušao u dom u Nebraski gde je Smit bio sa još pet članova svoje porodice.

- Žena me je probudila u panici i rekla da je još neko u kući. Skočio sam i čuo muški glas koji urla. Ne govori ništa, ali je bilo glasno. Sve dok nije ostao bez daha. Kada sam ga video, shvatio sam da je čudan tip... Kad sam ga spazio, krenuo je prema meni i moram da kažem da sam se uspaničio, bilo je zastrašujuće - priseća se Smit.

Njegova supruga se zaključala, Lajonhart je morao sam da se obračuna sa razbojnikom identifikovanim kao Luk Haberman, koji je pritom petnaestak kilograma lakši od Smita.

Sve je ukazivalo na to da se lopov neće baš dobro provesti...

- Nisam znao šta ima kod sebe. Obično ljudi ne upadaju u kuće usred noći iz nekih dobrih razloga. Očekivao sam da ću da čujem pucanj ili da će me ubosti. Očekivao sam da ima nešto. Kapirao sam da imam oko dva minuta pre nego što me to što ima ubije - prepričava Smit svoje iskustvo.

Iako se očekivalo da protivnik bude lak zalogaj, ispostavilo se potpuno suprotno.

- Nijedno prosečno ljudsko biće se ne bije onako. Ja ni po koju cenu nisam najopakiji lik na planeti, ali on je običan čovek i imao sam opasnih problema da ga savladam. Primao je sve što sam mu zadavao, svaki udarac pesnicom, kolenom lakat. Sve je izdržao i nastavio da se bori - priča Smit.

Da podsetimo, Smit se prošle godine borio sa Džonom Džonsom za titulu svetskog šampiona i izgubio u poluteškoj kategoriji. On je tada pobedio jednoglasnom odlukom sudija.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    7. april 2020 | 21:10

    Pozovi čoveka na sparing. Očigledno ima talenat.

  • Brana

    8. april 2020 | 00:43

    Da je imao pištolj ili nož sigurno mu ne bi trebalo 2 minuta da te pukne,nešto si se zaračunao...obzirom da si Smer čudno je da i sam nisi imao neku atomsku bombu u kući jer vi bar možete da tamanite te bubašvabe kije vam upadaju u kuće bez posledica da li ćete na robiju...

  • lol

    8. april 2020 | 12:28

    @iskreno Pa nisu se tukli na ulici vec u kuci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA