≫ 

UFC sprema ekstremne mere zbog Fergusona i Gaetjea: Privatne saune, trake u sobi, duplo više lekara

Tvrdoglavost ili prejak zov novca?

  • 6
Habib Nurmagomedov, Toni Ferguson, Dejna Vajt Foto: AP/Tanjug

Svestan je prvi čovek UFC-a Dejna Vajt da će na desetine hiljada pretplatnika jedva dočekati da plati kako bi videlo tuču Tonija Fergusona i Džastina Gatjea.

Zbog toga se, u trenutku kada je korona virus zaustavio sve sportove na svetu, UFC rešio da po svaku cenu nađe način da se UFC 249 održi.

Posle više oprečnih informacija o otkazivanju, odnosno održavanju ovog događaja zakazanog za 18. april, UFC donosi nekoliko ekstremnih mera.

Događaj bi trebalo da se održi u Taki Palasu u Centralnoj Kaliforniji na zemlji koja pripada plemenima, kako bi se izbegla pravila o zabrani okupljanja usred pandemije COVID-19.

Navijači uprkos tome neće moći da prisustvuju borbama, a samo će i određeni broj medija moći da isprati sve.

Zarada će se dakle tražiti na internetu i televiziji zbog atraktivnosti protivnika.

Broj doktora će biti dupliran u odnosu na prosečan UFC događaj, spremačica i sobarica neće biti od onog momenta kada se borac čekira u hotelu.

Svaka soba će imati traku za trčanje i sopstvenu pokretnu saunu, kako bi takmičari mogli da kontrolišu kilažu bez potrebe da izlaze napolje.

Inicijalno je trebalo da se bore Habib Nurmagomedov i Toni Ferguson, ali je Nurmagomedov ostao zaglavljen u Rusiji zbog pandemije korone.

To nije sprečilo Fergusona da ga prozove i kaže da je kukavica i tvrdi da je imao mogućnost da iz Abu Dabija doleti u SAD.

Video: Urnebesni snimak hapšenja UFC zvezde: Popio sam jedno piće, danas ranije u toku dana

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diaz

    8. april 2020 | 23:20

    Nije Habib nigde zaglavljen vec jednostavno nece da se bori. To mu je prvobitan izgovor bio da je zaglavljen pa je hteo da ostane na tome pa cim je saznao da su privatni letovi i dalje dozvoljeni odjednom se vadi na virus i kako svi treba da ostanemo kod kuce i da ne rizikujemo. Da li zaista neko veruje da Habib, koji je jedan od najpopularnijih licnosti u Rusiji, kojeg je Putin zvao na sastanak, koji je licni prijatelj sa Kadirovim ne moze da dodje tamo gde zeli jer su letovi zabranjeni? U to ce samo budala da poveruje. Habibu je sve ovo oko ovog virusa doslo dobro jer ima izgovor da se izvuce.

  • Dejan

    10. april 2020 | 04:32

    Momci mislim da se Habib ne plaši nikoga, verovatno bije i pod koronom ali za veće pare! :)

  • Diaz

    9. april 2020 | 12:28

    @samo ozbiljno Zasto je lokacija bitna ako on zeli da se bori? Kako je na pres konferenciji govorio da bi pojeo Fergusona na ulici i glumio gangstera a nece da se bori jer ne zna gde je lokacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA