≫ 

MMA borac učestvovao u pucnjavi: "Kiša metaka" u sukobu na ulicama grada, pogledajte snimke

Jedan parking u Moskvi bio je poprište oružanog sukoba u nedelju

  • 0

Ruski MMA borac Džumbulat Balijev jedan je od devetorice privedenih mušakaraca tokom pucnjave u Moskvi, javljaju tamošnji mediji!

Balijev je navodno pokušao da se sakrije u jednom automobilu tokom naleta policije koja je intervenisala u nedelju posle "kiše metaka" ispaljenih na jednom parkingu.

Pucnjava je trajala nekoliko minuta i nije poznato zbog čega je nastala, ali se jasno videlo da su ljudi izašli iz automobila i otvorili vatru. Među oružjem bio je i kalašnjikov, kao i pištolji i poluautomatsko oružje.

Jedan od devetorice uhapšenih ima povrede glave, ali tvrdi da je bio samo slučajni prolaznik. Ipak, policija je protiv svakog pokrenula kriviču istragu zbog pokušaja ubistva, ilegalnog posedovanja uružja i huliganizma.

Što se tiče samog Balijeva, on se zvanično nije borio od 2019. godine. Ima dva trijuma i četiri poraza u "Berkut fight promotion." Inače je iz Groznog.

U nastavku pogledajte dodatne snimke pucnjave:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA