≫ 

Tajson je ponovo čovek od čelika: Najmlađi UFC šampion od Majka napravio zver u teretani

Tajson očigledno nije pogrešio što se udružio sa Belfortom

  • 5

Legendarni američki bokser Majk Tajson prošao je neverovatnu transformaciju tela, nakon što je odlučio da vežba sa MMA borcem Vitorom Belfortom!

Tajson je pre dve godine praktično neprepoznatljivo, računajući samo telo, zbog viška kilograma, ali mu je potencijalni povratak u ring protiv Ivandera Holifilda očigledno bio pravi motiv da se "sredi.

"Ajron Majk" je priznao da donedavno nije trenirao još od svoje poslednje borbe 2005. godine, a snimci iz teretane pokazuju da je odabrao pravog čoveka da radi sa njim.

- Najmlađi bokserski šampion sa najmlađim UFC šampionom - napisao je Belfort na Instagramu.

Naravno navijači su ostali zapanjeni Majkovom transformacijom tela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    26. maj 2020 | 17:12

    Telo pamti

  • Ivan

    26. maj 2020 | 19:40

    Vitor Belfort me je uvek podsecao na Tajsona u UFC-u zbog neverovatne udaracke tehnike. Bio je brz na rukama, jako je udarao, odlican u stendapu. Ali Majk je Majk, neprikosloveni vladar teske kategorije. Nijedan bokser u u istoriji boksa u svojim najboljim danima ne bi mogao nikad da parira Tajsonu u svojim najboljim danima. Smazao bi ih za dorucak u tri runde.

  • Kiza i komina

    26. maj 2020 | 18:59

    Sto bi rekli bilderi "misic pamti", i to svako ko je trenirao zna. Mogu dve godine da ne treniram, a onda 15 dana da radim kose sklekove i ramena i grudi se vracaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA