≫ 

Tajson: Toliko sam imao seksa u zatvoru da nisam mogao u teretanu da idem od umora

Još jedno priznanje čeličnog Majka

  • 10
Majk Tajson

Foto: Guliver/Neilson Barnard/Getty Images

Legendarni američki bosker Majk Tajson prisetio se u jednom podkastu detalja iz autobiografije, a koji se tiču vremena koje je proveo u zatvoru!

Podsetimo, Tajson je u zatvoru bio od 1992. do 1995. godine zbog silovanja tada 18-godišnje Dezire Vašington, a i pored toga je iza rešetaka imao više seksa nego kada je bio napolju.

- Imao sam toliko seksa u zatvoru da sam na kraju bio toliko umoran i nisma mogao čak ni u teretanu da odem. Samo bih ostao u svojoj sobi i ležao - rekao je Tajson i dodao:

- Potrošio sam ogromno bogatstvo na raskoš. Tada je to sve bilo zabavno, kada si mlad. Sada, u ovim godinama, više nije. Novac sam trošio i tako što sam kupovao automobile tim ženama.

Podsetimo, o njegovom raskalašnom životu govorio je i njegov bivši menadžer i prijatelj Rori Holovej.

- Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kembel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u toalet, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarim sa njihovim "psima" i da svima govorim da je toalet zauzet. Bio je u zatvoru zbog silovanja. Došao bih da ga posetim, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio napolju - rekao je Holovej.

Video: Tajson ponovo čovek od čelika: Na nekadašnjem bokseru isklesani mišići u 53. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA