Tajson pocepao majicu, pa gurnuo rvačku legendu: Uskočila je masa ljudi, nastala je opšta tuča!

Čuveni bokser ne može da dočeka da se vrati u ring

  • 4
Foto: Printscreen Twitter

Majk Tajson je gostovao na "All elite wrestling (AEW) Dynamite show" događaju u sredu uveče, gde je najpre pocepao majicu, a onda odgurnuo WWE legendu Krisa Džerika.

Time je pokrenuo masovnu gurku i tuču u ringu, ali treba napomenuti da Amerikanci kada je američko rvanje u pitanju bacaju sve pare na dobar šou.

Do incidenta je došlo kada je Džeriko tražio izvinjenje od Tajsona jer ga je ovaj nokautirao u događaju koji je organizovao WWE  pre deset godina, što se Majku nije svidelo i odbio je.

Odgurnuo je Krisa, ovaj mu je uzvratio i onda kada su se svi ubacili i počeli da se guraju Tajson i Džeriko su razdvojeni i odvedeni u svlačionice.

- Kažem ti da ovo nije gotovo, vraćam se a Džeriku ću da isprašim gu**cu - vikao je Tajson na izlasku. Već neko vreme se priča o njegovom povratku u bokserski ring iako ima pune 53 godine.

Glasina je bilo i da će boksovati sa bivšim asovima poput Ivandera Holifilda u humanitarne svrhe i da se zbog toga "izrezao" mišićima, ali je sada dao nagoveštaj da bi taj povratak mogao da bude i u nekoj od arena za američko rvanje.

Video: Tajson ponovo čovek od čelika: Na nekadašnjem bokseru isklesani mišići u 53. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    28. maj 2020 | 19:32

    Ja ne mogu da verujem da i dan danas ljudi pisu komentare "ovo je fejk", pa naravno da je fejk drugari, nije ni planirano da mislite da nije fejk, sta vam je? :D

  • Душан Краишник

    28. maj 2020 | 17:13

    Koliko str providni amerrrrrii

  • Dragan

    28. maj 2020 | 18:53

    Ameri....kod nas to da uradi izbila bi prava tuca. Ovo foliranje garantovano bi preraslo u pravu tuču.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA