≫ 

Brazilka "ubija" protivnice u oktagonu: Nunjes odbranila titulu, bivši šampion se vratio nokautom

Zanimljivo je bilo na UFC 250

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Brazilka Amanda Nunjes je odbranila titulu prvakinje u perolakoj kategoriji pobedom nad Felisijom Spenser i u oktagonu joj posle pet rundi Kanađanka nije mogla parirati.

Amanda je tokom čitave borbe protiv odlične Kanađanke izgledala kao na sparingu, otvorila je nekoliko posekotina na licu Felisije Spenser, nije mogla da je dokrajči, ali ni da joj prepusti kontrolu.

Spenserova nije mogla da se približi Nunjesovoj kako bi Felisijin brazilski đu-đutsu došao do izražaja, a zvonce na kraju druge runde je sprečilo da meč dobije možda i drugačiji epilog.

Zbog toga je odluka na kraju bila 50-44, 50-45 i još jednom 50-44 u korist Brazilke, koja je nagovestila da joj je ovo možda prva, ali ne i jedina odbrana titule u svojoj kategoriji.

U ostalim mečevima  Šon O'Mejli je nokautirao Edija Vajnlanda praktično iz prvog udarca, a da se nije ni preznojio, nekadašnji bantam šampion Kodi Garbrant se sjajno vratio u oktagon nokautom protiv Rafaela Asunsaa, a Aldžamejn Sterling je za manje od 100 sekundi.

Time je dobio šansu da se bori za titulu, pobedio peti put uzastopno i učvrstio se na drugom mestu u perolakoj kategoriji. U nastavku pogledajte koje su borbe bile na UFC 250 u praznom Apeks centru i njihove ishode:

Amanda Nunjes protiv Felisije Spenser (pobeda Amande, jednoglasna odluka sudija)

Šon O'Mejli protiv Edija Vajnlanda (nokaut O'Mejlija u prvoj rundi)

Kodi Garbrant protiv Rafaela Asunsaa (nokaut Garbranta u drugoj rundi)

Aldžamejn Sterling protiv Korija Sendhejgena (Sterling, gušenje u prvoj rundi)

Nil Magni protiv Entonija Roko Martina (Nil pobednik sudijskom odlukom)

Video: Sledeći je Habib: Sprema se novi istorijski okršaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA