Vajt odgovorio na Mekgregorovu penziju i odjavio Irca: To je Konor, ako neće, ne mora da se bori...

Dejna Vajt, prvi čovek UFC-a kaže da ga ova odluka Mekgregora, objavljena u subotu na nedelju, nije iznenadila

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Pre četiri godine se Konor Mekgregor penzionisao kada je povučen pred UFC 200, pre godinu dana kada mu nije ponuđen udeo u UFC biznisu, vrednom četiri milijarde dolara, a sada?

Prvi put se vratio i pobedio Nejta Dijaza, pa onda i Edija Alvareza, a sada se povukao i treći put za četiri godine posle svega 40 sekundi akcije u januaru protiv Donalda Seronea.

- To je Konor, znate već kako Konor funkcioniše, tako on radi stvari. Ako neko od ovih momaka hoće da odmori, penzioniše se odmah ili ako oseća nelagodu na bilo koji način, stanje ili forma, ili onim što s edešava, ne morate da se borite, sve je u redu. Ako to Konor oseća trenutno, ok - rekao je Dejna Vajt.

S obzirom na svetsku pandemiju korona virusa, čak i UFC koji je bio jedna od organizacija koja se najviše opirala otkazivanju događaja zbog infekcije COVID-19 pretrpela je određene gubitke i promene rasporeda.

Imajući sve u vidu, pauzu i sve ostalo, Vajt kaže da na izvestan način i podržava potez Irca.

- Nije da ću sad reći "s*anje, ovo je ludilo, to je uvrnuto". Ništa nije ludilo i uvrnuto jer je trenutno sve i jedno i drugo. Na nekom nivou potpuno ga razumem - istakao je Vajt. Mekgregor se u oproštajnoj poruci zahvalio i svojoj majci.

Video: Tajson ponovo čovek od čelika: Na nekadašnjem bokseru isklesani mišići u 53. godini

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA