Sjajna UFC noć u Vegasu: Krvav oktagon posle dve runde, Peri doveo devojku u ring

Poritier i Huker su već posle dve runde morali na "doradu" s obzirom na to da im je lice bilo prekirveno krvlju * S druge strane, u borbi pre njih, Peri je napravio nesvakidašnji potez

  • 3
UFC Printskrin: Twitter/@MauriceDSouza10

Glavna borba na "UFC Vegas" između Dastina Poiriera i Dena Hukera mogla bi da bude i borba godine nakon što su ova dva takmičarka priredili spektakl u oktagonu u trajanju od 25 minuta!

Poirier je na kraju, u svojoj prvoj borbi psole operacije kuka, slavio protiv Hukera jednoglasnom odlukom sudija (48-47, 48-47, 48-46), ali je morao da prođe kroz pakao kako bi došao do konačnog trijumfa.

Nekadašnji privremeni šampion u lakoj kategoriji je sporo počeo borbu, preživeo je jezive napade protivnika u prve dve runde i bivao je sve više i više povređen.

Posle dve runde, obojica takmičara su bili prekriveni krvlju, ali je Poirier taj koji se na kraju radovao i poboljšao svoj skor na 26-6. Huker, s druge strane, sada ima 20-9.

- Bilo je teško. Den je došao da se bori i stvarno je tvrd momak. Mislio sam da će me prebiti, ali sam uložio dosta truda i pokazao da imam još nekog "asa u rukavu" - rekao je pobednik.

U borbi pre njih, Majk Peri je "popmerio granice" tako što se u ringu pojavio samo sa devojkom koja je tokom borbe bila u ćošku.

Mnogi su ga posle meča ismejali, jer nisu navikli da tokom borbe u oktagonu slušaju rečenice tipa "Dušo, jesi li dobro" i "Izgledaš sjajno, dušo".

Ipak, Peri je na kraju slavio protiv Mikija Gala jednoglasnom odlukom sudija tako da ćemo najverovatnije i sledeću put u ćošku gledati njegovu devojku Latori Gonzales.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    28. jun 2020 | 20:43

    @Jova Za tvoju informaciju te stvari koje si nabrojao se cesce vidjaju u fidbalu nego ovde.

  • Diaz

    28. jun 2020 | 15:16

    Po meni jedna od top 3 najboljih borbi u istoriji UFC. Bar otkad ja gledam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA