≫ 

Rusija ima UFC šampiona: Jan razbio bivšeg prvaka i vratio titulu iz "penzije"

Janu je ovo bila 10. pobeda u nizu, a ujedno i najveća u karijeri koju je započeo 2013.

  • 0
Petr Jan UFC prvak Foto: Guliver/(Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Ruski UFC borac Petr Jan (15-1) novi je prvak u bantam kategoriji. 27-godišnji Rus u jednom je taktički i tehnički odličnom meču u petoj rundi zaustavio Hozea Alda (28-7) i osvojio titulu koju je do odlaska u penzijuu držao Henri Kejudo.

Već u uvodnih pet minuta Jan je jednim udarcem u telo bacio legendarnog Brazilca u probleme, ali dogodilo se to pred sam kraj runde i nije mu ostalo dovoljno vremena da stigne do prekida.

Potom je viđena izjednačena borba u sledećih deset minuta gde su oba borca odlično kombinovala udarce u telo i glavu.

Ali, u četvrtoj rundi popularni "Bez milosti" (No Mercy)' ubacuje svoj nivo u višu brzinu, a posebno je precizan bio u poslednje dve minute ove deonice kada serijom udaraca bombarduje Alda brutalnim 'ground and poundom'.

Ono što smo gledali u četvrtoj, samo se nastavilo u poslednjoj rundi u kojoj je Jan odmah uzdrmao bivšeg prvaka i jednom serijom udaraca iz gornje pozicije raskrvario Brazilca te naterao sudiju na prekid meča.

 I za Totenhem i za Arsenal je ovo užasna sezona, derbi Severnog Londona danas (17.30) čekaju sa osme i devete pozicije… Kec i dvojka nose istu kvotu – 2,75, ali s obzirom na to ko sedi na klupi domaćina, možda je najbolja opklada 0-2 gola s kvotom 1,96. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Arsenal.

(Telegraf.rs/fightsite.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA