Tajson nokautirao ajkulu u 3. rundi, pa poručio: Bio sam preplašen do smrti

Za "trijumf" nad ajkulom pomogao mu je stari trik mornaričkih specijalaca

  • 0

Legendarni američki bosker Majk Tajson zabeležio je "impresivnu pobedu" nad ajkulom koja bi se definitivno mogla uporediti sa noakutom u ringu!

Tajson je učestvovao u "Nedelji ajkula" koja se prikazuje na Diskaveriju i morao je da prođe tri runde. Najpre je bio u kavezu dok je ajkula plivala, zatim se našao u vodi mimo kaveza, dok je u trećoj rundi izveo zahvat koji je paralisao ajkulu.

U pitanju je tonična nepokretnost koja ajkulu parališe na kratko vreme, a taj trik svojevremeno su koristili mornarički specijalci. Nakon što je izašao iz vode, Tajson je rekao:

- Prihvatio sam ovaj izazov da prevaziđem svoj strah. Bio sam preplašen do smrti. Još se plašim u životu i upoređujem to sa prevazilaženjem straha od povratka u ring. Iz svega ovoga sam naučio da mogu da se suočim sa svime što me brine - rekao je Tajson.

Njegovo učešće u emsiji je deo priprema za povratak u ring i meč sa Roj Džons Džuniorom koji je trebalo da se održi sredinom septembra.

Međutim, prema poslednjim informacijama, borba je odložena za 28. novembar kako bi ovi veterani imali više vremena za trening.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA