≫ 

Nokaut za borilačke udžbenike: Rus iz teške defanzive petom patosirao rivala, ovaj pao kao sveća!

Vrhunski potez

  • 4
mma Foto: twitter/ChillemDafoe

Ruski borac Lom-Ali Nalgiev obeležio je UFC veče "ACA 111" spektakularnim nokautom protiv sunarodnika Imanalija Gamzatanova. Bio je to potez koji se ne viđa baš često u oktagonu, trenutak za pamćenje, brza reakcija, i to iz teške defanzive u kojoj se u tom momentu nalazio Nalgiev.

Rival ga je bacio na leđa, pa je ovaj bio primoran da se brani nogama. Delovalo je da iz te pozicije ne može apsolutno nikako da nanese štetu Gamzatanovu, ali onda je usledio npoptuno neočekivan, hitar i pre svega razoran udarac petom direktno u bradu posle kojeg je dotad dominantni Gamzatanov pao kao sveća.

Platio je ceh Gamzatanov zbog spuštenog garda u trenutku dok je imao ležećeg rivala, nije očekivao da i u takvom odnosu snaga može biti toliko ranjiv.

Naglievu kapa dole za ovaj potez, oduševio je sve brojne ljubitelje borilačkih veština, pokazao kako se iz najtežih situacija može postići pobeda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    20. septembar 2020 | 09:49

    Uvek me je cudilo kako se ne desavaju vise tih up kick nokauta s obzirom da su borci vrlo neoprezni kada imaju protivnika na ledjima a odbijaju da mu udju u gard. Slicno je ne tako davno Niko Price nokautirao James Vicka u UFC-u.

  • Atina

    20. septembar 2020 | 11:19

    Vratio ga na fabričko podešavanje😉

  • BralE

    20. septembar 2020 | 12:00

    Čečen on Čečen i ja ... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA