≫ 

Adesanja odbranio titulu u srednjoj kategoriji, pa poslao poruku javnosti zbog onih kritika

Nigerijac sada ima skor 20-0

  • 8
Izrael Adesanja Printskrin: Twitter/@TheoMelillo

Nakon što je prethodnu borbu završio tiše nego inače, nigerijski MMA borac Izrael Adesanja vratio se onom što najbolje zna - priredio je šou i odbranio titulu u srednjoj kategoriji!

Adesanja je protiv Brazilca Paula Koste posao završio u drugoj rundi, nakon što ga je levom rukom udario u slepoočnicu, a potom na podu zadao završne udarce.

Zatim je imao i poruku za javnost koja ga je kritikovala nakon dosadnog meča koji je u martu imao protiv Joela Romera.

- I kao što je Roj Džons rekao (a rekao je "zaboravili ste, zaboravili ste"), verujte mi da sam morao da zapamtim šta ste prošli put govorili. A tada ste pomislili da sam dosadan, bla, bla, bla... Sad vas podsećam da sam najbolji!

Bio je to 20. trijumf Adesanje koji do sada nema nijedan poraz, dok je Kosta u svom 14. doživeo prvi. Inače, vredi pomenuti da je je Poljak Jan Blašovic postao prvak u poluteškoj tako što je polomio nos rivalu.

>>> Situacija u Romi nije dobra, ni u klubu, ni u timu, i to bi Juventus večeras (20.45) morao da iskoristi, iako se derbi Serije A igra na rimskom Olimpiku. Kvota na dvojka je vrlo primamljiva - 2,15, dok je kec 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA