≫ 

Mekgregor najavio kada će se održati meč godine sa Meni Pakjaom, Filipinac potvrdio

Borba godine biće održana krajem 2020.

  • 3
konor mekgregor Foto: Tanjug/Ap

Irski MMA borac Konor Megregor najavio je da će se vratiti iz penzije zbog borbe sa Manijem Pakjaom u ringu na Bliskom Istoku, a sada je objavio i da će borba biti u decembru 2020.

Mekgregor već treći put izlazi iz penzije. Prethodno se vratio za svoj prvi profesionalni bokserski meč sa Flojdom Mejvederom 2017. godine, a sada kaže da ga čeka nova borba u ringu sa osmostrukim svetskim šampionom.

- Biće mi prava čast što sam odmerio snage sa dvojicom najvećih boksera u modernoj eri - istakao je Mekgregor.

Pre toga, Megregor je na Instagramu objavio najavu ovog meča

Konor Mekgregor vs Meni Pakajo Printskrin: Instagram/notoriusmma

Poslednju borbu 32-godišnji borac je imao u januaru, kada je pobedio Donalda Seronea, protiv kojeg je slavio i tako došao do skora 22-4 u MMA.

Filipinski bokser se poslednji put u ringu našao u julu prošle godine, kada je pobedio Kita Turmana. Pakjao je tokom karijere ostvario 62 pobede, uz sedam poraza i dva nerešena ishoda.

U svom prethodnom bokserskom meču Mekgregor je izdržao 10 rundi protiv Mejvedera, a ta borba je ostala upamćena kao najskuplja u istoriji. Samo od prenosa tog meča zarađeno je 450 miliona funti.

Sa druge strane i Pakjao je pristao na borbu

- Nećemo poreći to. Počinju pregovori između dva tabora i oba borca se spremaju za epsku borbu - rekao je asistent Menija Pakjaoa Džejki Džoson.

On je dodao da će veliki deo Menijeve zarade ići onim Filipincima koji su pogođeni koronavirusom.

Podsetimo, Pakjao je jedini bokser u istoriji koji drži svetske titule u osam različitih divizija i poslednju borbu je imao na leto 2019. godine kada je dobio Kita Turmana. Tada je postao najstariji šampion u lakoj kategoriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA