Sprema se filmski spektakl: Priča o MMA borcima u Srbiji, po uzoru na Južni vetar

Megdan fighting organizacija najavila snimanje filma u jesen 2021.

  • 1
Megdan u Areni, Goran Vesic Foto: Skupština grada

Megdan Predsednik Megdan Fighting organizacije, Aleksa Balašević, najavio je novi projekat koji će ova organizaicja ostvariti u 2021.

Naime, posle uspešnih MMA događaja širom Srbije, sada je na redu "Megdan film"( radni naslov) koji će se baviti promocijom borilačkih veština.

Aleksa Balašević Printskrin: Telegraf TV

- Planirano je, a za to imamo i veliku podršku države da se na jesen 2021. snimi film "Megdan", koji će biti po ugledu na Južni Vetar u smislu produkcije i glume naših najboljih glumaca.

- To će biti film o borilačkim veštinama  i kladionici, ali predstavljen kroz društveno odgovornu prizmu, u smislu da se ne treba tući na ulici.

- Imamo veliku podršku države da uradimo film koji ćr biti društveno odgovoran  - rekao je za Telegraf Aleksa Balašević.

Podsetimo, Megdan fughtinhg je organizacija borbi mešovitih borilačkih veština i K-1 borbi.

Video: Aleksa Balašević o odrastanju u poznatoj porodici, rvanju i napadima na oca

Sedište organizacije nalazi se Novom Sadu. Megdan organizuje događaje u više gradova koji prikazuju jedanaest različitih težinskih kategorija po Unified Rules of Mixed Martial Arts pravilima.

Video: Počeo Megdan 21. veka!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA