NBA zvezda ili jutjuber, ko će koga patosirati? Nejt naoštren za uvertiru meča Tajsona i Roja Džonsa

Kriptonejt je spreman!

  • 1
Nejt Robinson Foto: Guliver/ Jed Jacobsohn/Getty Images)

Bivši NBA košarkaš Nejt Robinson u ozbiljnom je treningu, ali ne za povratak na košarkaški teren, već u ring, gde ga čeka debi u ovom sportu, i to protiv poznatog "jutjubera" Džejka Pola.

Njih dvojica će ukrstiti pesnice 28. novembra u predigri spektakla čija je centralna borba duel između bivših svetskih šampiona, penzionisanih legendi Majka Tajsona i Roja Džonsa Džuniora.

Naravno da je okršaj Tajsona i Roja Džonsa u fokusu javnosti, ali i borba "Kriptonejta" i njegovog rivala takođe pobuđuje veliku pažnju javnosti zbog činjenice da obojica dolaze iz drugih sfera.

Nejt, jedini trostruki NBA šampion u zakucavanjima ozbiljno je shvatio izazov. Nedeljama trenira za svoj boks debi, o čemu je nedavno pričao za stanicu ESPN:

- Brutalno je! Ustajem rano, trčim ujutru oko 11 kilometarašto nikada pre nisam radio, a imam 36 godina. To me čini mlađim i energičnijim - rekao je.

Iako je za košarkaške standarde sa 175 centimetra liliputanac među džinovima, Nejt je zbog svoje eksplozivnosti napravio sjajnu karijeru garniranu titulama na al-star vikendima, u takmičenju u najatraktivnijim zakucavanjima.

Svakako da će mu brzina, eksplozivnost i iskustvo doneti prednost u odnosu na "jutjubera" kome ulazak u ring nije stran jer se već oprobao u ulozi boksera.

Nejt je osim košarke trenirao i američki fudbal i atletiku.

- Biće izazovno da u isto vreme dolazim do daha i udaram - kaže o predstojećem boks duelu nekadašnji igrač Njujokra i Čikaga.

Zanimljivo, Nejt još uvek nije rekao zbogom košarci.

- Sve što želim je šans da pokažem kako i u 36. godini mogu da doprinesem sa klupe. To ej sve - izjavio je Robinson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA