≫ 

Vrhunski MMA spektakl: Čedo Pantić razbio Petjea, Limun opet zapisao pobedu

14 oktobra u Novom Sadu održao se MMA spektakl Megdan 7 po redu

  • 1
Megdan 2020 Foto: Megdan fighting

Ovaj Megdan zvao se Megdan "Za Bolja Vremena". Bilo je 9 borbi, a učesnici su bili iz Malija, Holandije, Slovenije, Španije, Senegal, Francuske, Bosne Srbije Slovenije. Najveci utisak Megdana je borba Nikole Joksovića kog se nadamo da ćemo uskoro gledati na UFC kao i borba Čede Pantića i Samo Petjea, takođe i Nenada Limuna Milanova koji je opet zapisao pobedu.

- Na Megdanu zbog epidemije nike bilo publike, ali zato zvanično obaveštavamo javnost preko Telegrafa da je ovo najgledaniji Megdan ikad. Skoro sve nacionalne frekvencije su prenosile ovaj dogadjaj. Sledeći Megdan se očekuje u decembru koji će takođe pokušati da bude gledaniji od ovog.

- Imamo zaista podrsku svih televizija i frekvencija i ponosni smo što Megdan izrasta u srpski brend koji je svuda po svetu emitovan. Činjenica je da nista nije lepše nego puna BG Arena koja se desila u decembru, ali zbog epidemije prinuđeni smo da pravimo Megdan samo za televizije i kladionice.

- Ni u trenutku ne štedimo na produkciji bez obzira što događaj nije za publiku, svesni smo da naš spektakl gledaju ljudi na mnogim televizijama i da je ova situacija koliko god najgora opet po tom pitanju donekle isplativa.

- Ne smemo da zaustavimo industriju našeg sporta, pogotovo što smo dogadjaj pod pokroviteljstvom ministarstva. U decembru je Megdan za koji još držimo borbe u tajnosti, ali pratite nas - rekao je Aleksa Balašević predsednik Megdan Fighting organizacije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA