≫ 

Najjači MMA borac svih vremena, i Putinova desna ruka, stigao u Srbiju

Fedor Emalianenko je poznat po tome što voli Srbiju i što je u ring izlazio uz pesmu Vladike Nikolaja

  • 6
Fedor Emelianenko Foto: twitter/BellatorMMA

Jedan od najvećih u istoriji MMA sporta, Fedor Emalijanenko doputovao je u Srbiju kako bi pratio Svetsko prvenstvo u Sambou u Novom Sadu. 

Poslednji imepator", kako zovu legendarnog Rusa, koga smatraju najjačim MMA borcem svih vremena je upravo karijeru počeo u sambou.

Upravo je Emalijanenko značajan za istoriju kombat samboa pošto ima čak šest medalja sa Svetskih prvenstva, pet zlatnih u Solunu, Panami i u dva navrata u Pragu.

FEDOR JE U SRBIJI 🇷🇸 Trenutno se nalazi u Novom Sadu gde prisustvuje Svetskom prvenstvu u sambou. Čestitao je novi...Objavljuje MMA MagazinPetak, 6. studenoga 2020.

Što se MMA tiče, pobedio je 39 mečeva od 46 u koliko je učestvovao, ukupno je imao 15 završnica nokautom i 15 polugom, dok je u samo devet navrata odluku prepustio sudijama.

Ruski borac je bio šampion nekoliko čuvenih svetskih organizacija, a ne prikriva simpatije prema Srbiji i srpskom narodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA